Oldal frissítése

ANGRY BEARDS David Backhair - 100g, matt

4,9 9 értékelés
5 290 Ft

ANGRY BEARDS David Backhair - 100g, matt

ANGRY BEARDS David Backhair hajformázó krém

krém a precíz hajformázásért.

Ha matt megjelenésű, durva textúrájú frizurát szeretnél készíteni, és rövid vagy középhosszú, rakoncátlan hajad van, akkor az Angry Beards hajformázó krém neked való. Készíts magadnak olyan egyedi megjelenést, ahogy egy menő fodrász tenné. Az ANGRY BEARDS David Backhair hajformázó tápláló, könnyen kimosható a hajból, és a bőr, a dohány és a minőségi whisky fás, fűszeres illatával kápráztat el. Ha napközben változtatni akarsz a frizurádon, csak futtasd végig nedves ujjaidat a hajadon, ha pedig volument szeretnél növelni, egyszerűen vidd fel a krémet a hajtövektől a hajvégekig. Élvezd a tökéletes eredményt az agyagnál erősebb tartással rendelkező hajformázó krémmel, és hozz létre eredeti frizurákat, amelyek kiemelik jellegzetes stílusod. A krém stílusos kerek fémdobozban kerül forgalomba.

ANGRY BEARDS David Backhair hajformázó krém

ANGRY BEARDS David Backhair - még a rakoncátlan hajat is megszelídíti

ANGRY BEARDS David Backhair ideális rövid vagy középhosszú hajhoz

A hajformázó krém matt kinézetet és durva textúrát eredményez

Könnyen változtathatod a frizurádat nedves kézzel a nap folyamán

Stílusos illata férfiak számára teszi alkalmassá

Készült a Cseh Köztársaságban

ANGRY BEARDS David Backhair hajformázó krém
ANGRY BEARDS David Backhair hajformázó krém

Tartós rögzítés

Az ANGRY BEARDS David Backhair az agyaghoz képest erősebb tartással biztosítja, hogy stílusos frizurád egész nap tartson

ANGRY BEARDS David Backhair hajformázó krém

Matt megjelenés

A hajformázó krém izgalmas, matt textúrát ad a hajnak, és nem lesz tőle feleslegesen csillogó a frizura.

ANGRY BEARDS David Backhair hajformázó krém

tápláló formula

ANGRY BEARDS David Backhair olyan összetevőket tartalmaz, amelyek táplálják a hajat a hajtövektől a hajvégekig.

ANGRY BEARDS David Backhair hajformázó krém

illatos összetétel

A krém nemcsak rögzíti és táplálja a hajat, hanem fás, fűszeres illatot is kölcsönöz neki, melyek a bőr, dohány és a whisky jegyeit tartalmazzák.

ANGRY BEARDS David Backhair hajformázó krém

PROBLÉMAMENTES HAJFORMÁZÁS

Az ANGRY BEARDS David Backhair krém segítségével könnyedén a kívánt formára igazíthatod a hajad, és ha szeretnéd, volument is adhatsz neki. A hajformázó krém a rövid és középhosszú hajjal is megbirkózik, és ha nem tetszik a frizurád, ne ess kétségbe, nem kell megmosnod a hajad - csak nedvesítsd be a kezed, igazítsd meg a fürtöket, hagyd megszáradni, és kész is vagy.

Használata

Vegyél ki megfelelő mennyiségű ANGRY BEARDS hajformázó krémet, és vidd fel a tiszta hajra. Napközben a frizura nedves kézzel könnyen átdolgozható.

PRO TIPP:A maximális volumen elérése érdekében a krémet a hajtövektől a hajvégekig használd. A krémet csak száraz kézzel vedd ki a dobozból. Zárd le szorosan a dobozt, hogy ne száradjon ki a tartalma.

ANGRY BEARDS David Backhair hajformázó krém

Összetevők:

Voda, Vazelin, Mikrokristályos viasz, Hidrogénezett mikrokristályos viasz, Carnauba viasz, Méhviasz, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, PVP, Copolymer, Lanolin, Sztearil-sztearát, Keményítő alumínium-okténilszukcinát, Dimethicone, Parfüm, Cetyl Palmitate, Pequi olaj, Gránátalma kivonat, Paraffin, Propylene Glycol, Tetrasodium-iminodiszukcinát, Illatanyag-összetevők (Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Benzoate, Eugenol, Kumarin, Limonene, Hydroxycitronellal, Alfa-izometil-ionon), Fenoxietanol, Ethylhexylglycerin, Színezék CI 77499.

Összetétel

A hajformázó pasztát a haj végső hajvégkialakítására és a frizura formázására használják. Erős rögzítést biztosít, erős textúrát és teljesen matt hatást kölcsönöz a hajnak. Bármilyen hosszúsággal megbirkózik, de a legjobban a rövidebb és a középhosszú hajhoz illik. A rögzítő összetevők mellett a pasztát további tápláló összetevőkkel is átitattuk, mert abból sosem lehet elég. A pequi olaj lágyítja és hidratálja, majd az antioxidánsokkal teli gránátalma kivonat és a természetes lanolin növeli a volument. Balení 100 g Složení: Víz, Vazelin, Mikrokristályos viasz, Hidrogénezett mikrokristályos viasz, Carnauba viasz, Méhviasz, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, PVP, VP/VA kopolimer, Lanolin, Sztearil-sztearát, Keményítő alumínium-okténilszukcinát, Dimethicone, Parfüm, Cetyl Palmitate, Pequi olaj, Gránátalma kivonat, Paraffin, Propylene Glycol, Tetrasodium-iminodiszukcinát, Illatanyag-összetevők (Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Benzoate, Eugenol, Kumarin, Limonene, Hydroxycitronellal, Alfa-izometil-ionon), Fenoxietanol, Ethylhexylglycerin, Szín CI 77499.

Paraméterek

Típus

Termék típusa paszta

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel

Hatás

Hatás Mattosító, Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Tömeg

Tömeg 100 g (0,1 kg)

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL7757
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594205591095
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15