Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

JUMPER MEDICAL AngelSounds JPD-100S9 - prenatális interception

3,6 9 értékelés
17 090 Ft

JUMPER MEDICAL AngelSounds JPD-100S9 - prenatális interception

 A fehér kivitelezésű AngelSounds JPD 100S9 szenzor tökéletes segítőtárs lesz minden várandós anyuka számára. A készüléknek köszönhetően várandóssága 16.-ik hetétől meghallgathatja a magzat szívhangját. Ha várandósága rizikós szülést feltételez, vagy egyszerűen csak nem szeretne aggódni, az AngelSounds felismeri a magzati szívtevékenységet, így mindig figyelemmel kísérheti születendő gyermeke állapotát.

Az AngelSounds JPD 100S9 készülék főbb előnyei

  • AngelSounds készülék a magzat echokardiológiai tevékenységének ellenőrzésére
  • hallgatható hangszórón vagy telefonon keresztül
  • megfigyelhető a szívritmus
  • az érzékelő figyelmeztető fényekkel van felszerelve
  • a szívdobbanás hangja rögzíthető
  • ultrahang gél a csomagolás része

Méretek:
12 × 6,5 × 5,4 cm

AngelSounds a szívhang ellenőrzésére

A még meg nem született magzat szívtevékenysége meghallgatható az AngelSounds JPD 100S9 készül hangszóróján vagy egy csatlakoztatott telefonon keresztül. Elegendő mindössze letölteni a szükséges alkalmazást, amelynek köszönhetően megfigyelhető a szívritmus, illetve rögzíthető a szívdobbanások hangja. Bármilyen rendellenesség érzékelése esetén az AngelSounds érzékelő piros fényjelzéssel figyelmeztet.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Terhesség alatti babafigyelő
Kód:  BABY6090
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6951740505253
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15