Oldal frissítése

AMERICAN CREW Shaving Skincare Precision Shave Gel 150 ml

5 2 értékelés
3 290 Ft

AMERICAN CREW Shaving Skincare Precision Shave Gel 150 ml

A 150 ml-es AMERICAN CREW Shaving Skincare Precision Shave Gel gondoskodik az érzékeny férfi bőrről, nyugtató hatású, és megelőzi a borotválkozás által okozott irritációt. Biztosítja a szükséges hidratációt és védi a kiszáradástól. A gél normál vagy vékony szálú szakállra alkalmas, és az arc, a nyak, illetve a fej borotválására egyaránt alkalmas. A termék megkönnyíti a borotva vagy a penge csúszását a bőrön, biztosítva ezzel a sima borotválkozást. Nem habzó ésátlátszó összetétele teafa és Aloe vera kivonatot, valamint E-vitamint, esszenciális zsírsavakat és ásványi anyagokat tartalmaz, különös tekintettel például a cinkre. Kényeztesd bőrödet, és élvezze luxus gondoskodást ezzel az egyedülállóAMERICAN CREW borotválkozási géllel.

Hatóanyagok:

  • A teafa kivonat védi a bőrt a bőrpír és az égés ellen
  • Az Aloe Vera és az E-vitamin hidratálja és megnyugtatja a bőrt

Használat:
Öblítsd le az arcod meleg vízzel. Alkalmazz kis mennyiségű gélt a nedves bőrre, oszlasd el az ujjaiddal, majd a szokásos módon borotváld a szakálladat.
Szakálltípus:
A készítmény normál és vékony szálú szakállra alkalmas.


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Gél

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  KSMU0346
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  669316406168

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10