Oldal frissítése

AMERICAN CREW Set Grooming (gel shave & balm)

AMERICAN CREW Set Grooming (gel shave & balm)

Kényeztesd magát egy fényűző amerikai Crew-készlettel, és kezeld megfelelően a bőröd, a szakállad, nyakad és az arcod a borotválkozáshoz. A termékek biztosítják a bőrödnek a szükséges hidratációt, és megóvják az irritációtól. Az American Crew borotválkozó bőrápoló precíziós gél az érzékeny bőrű férfiak számára készült, gondozza és megnyugtatja a bőrt. Ez biztosítja a szükséges hidratációt és védi a kiszáradástól. A gél normál vagy finom szakállra alkalmazható, az arc és a nyak, valamint a fej borotválására is használható. Megkönnyíti a borotva vagy borotvapenge csúszását a bőrön a sima borotválkozás érdekében. Nem habzó és átlátszó összetétele teafa kivonatokat, aloe verát, E-vitamint, esszenciális zsírsavakat és ásványi anyagokat, például tartalmaz. Kényeztesd bőröd, és kezeld fényűző ápolással ezzel az egyedülálló American Crew borotválkozzó géllel.

A Shaving Skincare Precision bőrápoló precíziós borotválkozó gél főbb jellemzői

  • Nem habzó, átlátszó összetételű
  • A borotvagél biztosítja a sima borotválkozást
  • Ápoló és hidratáló anyagokat tartalmaz
  • American Crew borotválkozó bőrápoló precíziós normál és finom szakállra

Használat:
Nedvesítsd meg a bőrt meleg vízzel, vidd fel a gélt és borotválkozz meg a szokásos módon.

Összetétel:
Akrilátok / C10-30-alkil-akrilát-keresztpolimer, trietanol-amin, Cocamidopropyl Betain, Bisabolol, Aloe Barbadensis Leaf juice, Dinátrium-EDTA, Polyquaternium-11, Melaleuca Alternifolia (Teafa) Levélolaj, Farnesol, tokoferil-acetát, Frazto-feno-feno-feno-fenoxén Metil-parabén, etil-parabén

All in One Face Balm borotválkozás utáni balzsam 

American Crew  All in One Face Balm borotválkozás utáni balzsam az érzékeny bőrápolásért és borotválkozás utáni enyhítésért. Nyugtatja a bőrt, megvédi az irritációtól és a bőrpírtól. Biztosítja a szükséges hidratációt. Elősegíti és javítja a bőr vitalitását és küzd az öregedés jelei ellen. A gazdag formula SPF 15-et tartalmaz, amely megvédi a bőrt a napfény káros hatásaitól. Kényeztesd a bőröd, és kezeld fényűző ápolással ezzel az egyedülálló American Crew borotválkozás utáni balzsammal.

Az All in One Face Balm borotválkozás utáni balzsam főbb jellemzői

  • Védi a bőrt az irritációtól és a bőrpírtól
  • A bőr hidratálását biztosítja
  • A borotválkozás utáni balzsam küzd az öregedés jelei ellen
  • Az American Crew All in One arcbalzsam elősegíti a bőr rugalmasságát

Használat:
Dörzsölj a borotválkozás után megfelelő mennyiségű balzsamot a bőrbe. A balzsam hidratáló szerként is használható.

Összetétel:
Aqua / víz / eau, etilhexil-metoxi-cinnamát, etil-hexil-szalicilát, dikaprilil-karbonát, benzofenon-3, glicerin, oktildodekanol, butil-metoxi-dibenzoil-metán, poligliceril-2-dipolihidroxi-sztearát, nátrium-szacharid, nátrium-szirokidát, nátrium-szirokidát, lauril-glukóz Sztearát, szilícium-dioxid, bisabolol, dinátrium-EDTA, propilénglikol, Limonén, Bacillus Ferment, Parfüm (Illatanyag), Poliszorbát 20, Farnesol, Hidroxi-citronellál, Benzil-szalicilát, Citronellol, Fenoxi-etanol, Kaprilil-glikol

Csomag tartalma:
Shaving skincare precisio bőrápoló borotválkozó gél és All in One Face Balm borotválkozás utáni balzsam 


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Szakállápolás, Borotválkozáshoz, Bőrápolás
Kód:  HOL282
Termékszám:  669316477035

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05