Oldal frissítése

AMERICAN CREW Defining Paste 85 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMERICAN CREW Defining Paste 85 g

A 85 grammos AMERICAN CREW Paste defining hajformázó krém kiváló minőségű stylist termék, csillogás nélküli közepesen erős rögzítő hatással. Megkönnyíti a haj formázását és a tökéletes stílus kialakítását. Viaszos állaga határozott stílust és textúrát hoz létre természetesen matt felület mellett. Gazdag volumenet kölcsönöz a hajnak, és kiemeli a frizura formáját. A haj erős, mégis könnyű és rugalmas megjelenésű lesz. A krém gazdag összetétele lanolint és méhviaszt tartalmaz. Kényeztesd hajad fényűző ápolással, és szerezd be ezt a nagyszerű segítőt a könnyű hajformázás érdekében.
Hatóanyagok:

  • A lanolin védi a hajat a nedvességtől és a külső hatásoktól
  • Bentonit (azték agyag)
  • A méhviasz hidratálja a hajat és hozzájárul a haj szerkezetének aktiválásához. Természetes és rugalmas tapadást biztosít a különböző hosszúságok számára.

Használata:
Melegíts fel kis mennyiségű terméket tenyeredben, és egyenletesen alkalmazd a száraz vagy nedves hajra. Oszlasd el ujjaid segítségével a haj teljes hosszán, és alakítsd ki a frizurát.
Hajtípus:
A termék minden hajtípusra alkalmas.
Kiszerelés:
85 g
Összetétel:
Water (Aqua) (Eau), Lanolin Wax (Lanolin Cera) (Cire de lanoline), Cetearyl Alcohol (Coconut), Glycerin, Alcohol Denat. (Grain), Tribehenin, Beeswax (Cera Alba) (Cire d'abeille), Tridecyl Stearate, Ceteareth-25 (Coconut), Tridecyl Trimellitate, VP/VA Copolymer, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bentonite, Benzophenone-3, Camellia Sinensis Leaf Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Symphytum Officinale, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Triethanolamine, Tetrasodium EDTA, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Eugenol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Phenoxyethanol, Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491)


Paraméterek

Típus

Termék típusa paszta

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel
Kód:  KSMU0342
Termékszám:  738678242520

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20