Oldal frissítése

AMBI PUR Elektromos Légfrissítő Utántöltő 20 ml

4,8 8 értékelés
1 590 Ft

AMBI PUR Elektromos Légfrissítő Utántöltő 20 ml

Az Ambi Pur elektromos légfrissítő utántöltő Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 80 napon keresztül (2. fokozaton, napi 12 órás használat mellett). A Flowers & Spring aroma élénk és frissítő illattal tölti meg otthonát, amely az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi. Teremtsen vágyainak megfelelő környezetet az Ambi Pur elektromos légfrissítővel, illetve a magas minőségű illatanyagok széles választékával, amelyek ténylegesen megszüntetik a szagokat, így Ön és vendégei átélhetik a valódi frissesség élményét. Az Ambi Pur elektromos légfrissítő utántöltőt kizárólag a külön megvásárolható Ambi Pur eszközzel használható, amely frissességgel és kellemes illattal tölti meg otthonát a hét minden napján.

Az azonnali frissesség elérése érdekében próbálja ki az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur textilillatosítót, légfrissítőt és autós légfrissítő termékeket.

Legfontosabb jellemzők

  • Az Ambi Pur elektromos légfrissítő utántöltő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat
  • Kellemesen friss illatot hagy maga után akár 80 napon keresztül (2. fokozaton, napi 12 órás használat mellett)
  • Elektromos légfrissítő utántöltő (20 ml)
  • A Flowers & Spring aroma élénk és frissítő illattal tölti meg otthonát, amely az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után
  • Magas minőségű illatanyagok széles választéka

összetevők

3-(P-Cumenyl)Propionaldehyde, Nerol, Dihydro Pentamethylindanone, Cyclamen Aldehyde, Geranyl Acetate, Delta-Damascone, P-Menthan-7-ol, Dimethyl-3-Cyclohexene-1-Carbaldehyde

biztonság

Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. Védőkesztyű használata kötelező. Ha bőrre kerül: Lemosás bő vízzel. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Lenyelés esetén: Azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz. Tilos hánytatni.

Kötet:
20 ml-es

Meg lehet vásárolni min. 2 db.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Utántöltő

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Típus

Típus Pótbetét

Tulajdonságok

Illat Virágos
Használat Univerzális
Használható Egyszer használatos
Intenzitás beállítása IGEN
Kód:  OSV052
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4015600570309

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10