Oldal frissítése

AMBI PUR Elektromos Légfrissítő Utántöltő 20 ml

4,7 6 értékelés
2 390 Ft

AMBI PUR Elektromos Légfrissítő Utántöltő 20 ml

Az Ambi Pur elektromos légfrissítő utántöltő Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 80 napon keresztül (2. fokozaton, napi 12 órás használat mellett). Az Ocean Mist illatát a reggeli napsütötte tengerparti sétákat kísérő, frissítő óceáni szellő ihlette. Teremtsen vágyainak megfelelő környezetet az Ambi Pur elektromos légfrissítővel, illetve a magas minőségű illatanyagok széles választékával, amelyek ténylegesen megszüntetik a szagokat, így Ön és vendégei átélhetik a valódi frissesség élményét. Az Ambi Pur elektromos légfrissítő utántöltőt kizárólag a külön megvásárolható Ambi Pur eszközzel használható, amely frissességgel és kellemes illattal tölti meg otthonát a hét minden napján.

Az azonnali frissesség elérése érdekében próbálja ki az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur textilillatosítót, légfrissítőt és autós légfrissítő termékeket.

Legfontosabb jellemzők

  • Az Ambi Pur elektromos légfrissítő utántöltő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat
  • Kellemesen friss illatot hagy maga után akár 80 napon keresztül (2. fokozaton, napi 12 órás használat mellett)
  • Elektromos légfrissítő utántöltő (20 ml)
  • Az Ocean Mist illatát a reggeli napsütötte tengerparti sétákat kísérő, frissítő óceáni szellő ihlette
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után
  • Magas minőségű illatanyagok széles választéka

összetevők

Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Benzyl Salicylate, Cyclamen Aldehyde, Limonene, Geraniol, 2.4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol, Hydroxycitronellal, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Dihydromyrcene, Pentamethylheptenone, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Orange Oil Terpenes, Citrus Aurantium Amara Peel Oil

biztonság

Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. Védőkesztyű használata kötelező. Ha bőrre kerül: Lemosás bő vízzel. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Lenyelés esetén: Azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz. Tilos hánytatni.

Akkor vegyél egy minimum 2 db utántöltő & Ocean szél. 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Utántöltő

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Típus

Típus Pótbetét

Tulajdonságok

Illat Üde
Használat Univerzális
Használható Egyszer használatos
Intenzitás beállítása IGEN
Kód:  OSV053
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4015600570422

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15