Oldal frissítése

AMBI PUR Elektromos Légfrissítő Kezdőcsomag 20 ml

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMBI PUR Elektromos Légfrissítő Kezdőcsomag 20 ml

Az Ambi Pur elektromos légfrissítő kezdőcsomag Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 80 napon keresztül (2. fokozaton, napi 12 órás használat mellett). Az Ocean Mist illatát a reggeli napsütötte tengerparti sétákat kísérő, frissítő óceáni szellő ihlette. Teremtsen vágyainak megfelelő környezetet az Ambi Pur elektromos légfrissítővel, illetve a magas minőségű illatanyagok széles választékával, amelyek ténylegesen megszüntetik a szagokat, így Ön és vendégei átélhetik a valódi frissesség élményét. Az Ambi Pur elektromos eszköz kizárólag a külön megvásárolható Ambi Pur utántöltővel használható, amely frissességgel és kellemes illattal tölti meg otthonát a hét minden napján. Az állítható diffúzor lehetővé teszi az illatintenzitás szabályozását, így segít megteremteni Önnek az akár 80 napon keresztül tartó hangulatos környezetet.

Az azonnali frissesség elérése érdekében próbálja ki az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur textilillatosítót, légfrissítőt és autós légfrissítő termékeket.

Miért válassza ezt a légfrissítő otthon? 

  • Az Ambi Pur elektromos légfrissítő kezdőcsomag Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat
  • Kellemesen friss illatot hagy maga után akár 80 napon keresztül (2. fokozaton, napi 12 órás használat mellett)
  • Elektromos légfrissítő diffúzor és utántöltő (20 ml)
  • Az Ocean Mist illatát a reggeli napsütötte tengerparti sétákat kísérő, frissítő óceáni szellő ihlette
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után
  • Használja Ambi Pur elektromos légfrissítő utántöltővel
  • Magas minőségű illatanyagok széles választéka

Összetétel: Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Benzyl Salicylate, Cyclamen Aldehyde, Limonene, Geraniol, 2.4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol, Hydroxycitronellal, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Dihydromyrcene, Pentamethylheptenone, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Orange Oil Terpenes, Citrus Aurantium Amara Peel Oil.

biztonság

Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. Védőkesztyű használata kötelező. Ha bőrre kerül: Lemosás bő vízzel. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Lenyelés esetén: Azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz. Tilos hánytatni.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Elektromos (elemes/hálózati)

Tulajdonságok

Illat Üde
Használat Univerzális
Használható Újratölthető
Intenzitás beállítása IGEN

Típus

Típus Konnektorba
Kód:  OSV166
Termékszám:  4015600570194
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20