Oldal frissítése

November 1-én, vasárnap budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaEco Vad grépfrút konyhai tisztítószer 1 l

-36%
1 740 Ft
1 390 Ft
1 090 Ft áfa nélkül
Ha ennyit vásárol: 1 db 1 390 Ft/db
Ha ennyit vásárol: 2 db 1 320 Ft/db
Ha ennyit vásárol: 3-4 db 1 250 Ft/db
Ha ennyit vásárol: 5 vagy több db 1 110 Ft/db

AlzaEco Vad grépfrút konyhai tisztítószer 1 l

Az AlzaEco Vad Grapefruit egy multifunkcionális tisztítószer konyhai bútorokhoz és készülékekhez.

Cseh termék

Cseh termék

Állatkísérletmentes

Állatkísérletmentes

Pénztárcabarát

Pénztárcabarát

Környezetkímélő

Környezetkímélő

külön gyűjtve újrahasznosítható

Külön gyűjtve újrahasznosítható

Bőrgyőgyászatilag tesztelt

Bőrgyógyászatilag tesztelt

 

Mert a természet számít

                    

Az AlzaEco Vad Grapefruit konyhai tisztítószer 95% -ban természetes. A tisztítószer növényi és ásványi anyagokat tartalmazó receptúrán alapszik. Az összes hatóanyaga könnyen lebomló anyag. Így a konyhai tisztítószer szennyvíztartályokhoz és háztartási tisztítószerekkel együtt is használható.

95%

BIO anagyok

Semmilyen takarítási sem gond

                    

Az AlzaEco Vad Grapefruit multifunkcionális tisztítószer kéznél lesz a konyhai takarítás során. Segít eltávolítani a makacs szennyeződéseket és az odaszáradt zsírrétegeket. Az AlzaEco Vad Grapefruit segítségével nemcsak a konyhát, de a kemény felületeket, a polcokat és a tűzhelyet is letakaríthatod.

sokféle

használat


Zöld pont

Zöld pont

Ez a védjegy jelzi, hogy a logót viselő csomagolótermék hulladékgyűjtő és -feldolgozó pontokon visszaváltható pénzvisszatérítésért.

Környezet

Környezet

Az AlzaEco termékeket a természettudatosan tervezték, ezért ezeket választva egyértelműen támogatod a természet védelmét. Hogy hangzik?

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilénből készült, amelyet a sárga műanyag gyűjtőtartályba dobhatsz. Így könnyen újrahasznosítható.

 
AlzaEco
                

Több hónapos tesztelést és keresést követően végül úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat számunkra és ügyfeleink számára is. Ismerd meg az AlzaEcot, azt minőségi termékcsaládot, amelynek fontos a mi és a gyermekeink jövője

                

Továbbá a környezetbarát csomagolást a biztonságos szállításra tervezték, így sem csomagolóanyag, sem töltőanyag nem veszik kárba.

Az AlzaEco csapat

Hisszük, hogy veled együtt támogathatjuk a fenntartható fejlődést, és mindenekelőtt elérhetjük, hogy az elkövetkező generációk  harmóniában és egyensúlyban éljenek a természettel.

                

Az Alza hosszú távú erőfeszítései kéz a kézben járnak a környezettudatossággal, ami olyan projektet eredményezett, amelyre jogosan vagyunk büszkék, és szeretnénk őket bemutatni az ügyfeleinknek. A fenntarthatóság és az ökológia hangsúlyozása a program eleje óta kiemelt helyen áll. Célunk az volt, hogy kiváló minőségű organikus terméket alkossunk, amely nagy mértékben tartalmaz természetes anyagokat, mely, az összetételéből adódóan, teljesen környezetbarát. Azért, hogy ezt az ötletünket tökéletesítsük, úgy döntöttünk, hogy a termékeket modern, környezetbarát Bag-in-Box dobozba csomagoljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti hatás tekintetében mind az organikus termék, mind a csomagolás megfelel az elképzelésünknek.

 

Összetétel

                

<5%: nem ionos felületaktív anyagok, illatanyagok, segédanyagok, tartósítószerek
Az AlzaEco termékek természetesanyag-tartalma részletezve:
Természetes anyagok azok, melyek megtalálhatók a természetben, majd fizikai kezelésnek esnek alá (tisztítás, őrlés stb.). Ilyenek a zeolitok, enzimek, só, szilikátok stb. Természetes eredetű anyagok azok, melyeket természetes alapanyagokból nyerünk (kókuszolaj, szódabikarbóna - nátrium-hidrogén-karbonát) és amelyeket kémiailag módosítottak a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. A fennmaradó, természetesnek nem minősített anyagok szintetikus eredetűek, illatosításra, tartósításra vagy oldószerként használják a termék tulajdonságainak javítása érdekében, és az egészségre, illetve a természetre nem káros mennyiségben tartalmazza őket a termék.
Az AlzaEco termékekben használt összes anyag megfelel az európai ökocímke követelményeknek.
Az Alza Eco nátrium-kokoszulfátot (kiváló biológiailag, mind aerob, mind anaerob módon, lebontható felületaktív anyagot) tartalmaz.
Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukor-észtereket tartalmaznak, amelyek glükózzal készülnek és az etoxilezett alkoholokkal ellentétben nem mérgezőek a vízi szervezetekre nézve.
Minősítés: ISO 9001:2015 és 14001:2015
ISO 9001:2015 - Ez a szabvány meghatározza azokat a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket, amelyeket akkor kell használni, ha szükséges bizonyítani, hogy a szervezet képes olyan termékeket előállítani, amelyek megfelelnek a vevői követelményeknek és az alkalmazandó szabályozási követelményeknek.
ISO 14001:2015 - a környezetgazdálkodásra vonatkozó minősítés, melyet az üzleti szférában jelenlévő gyártóknak, beszállítóknak és szolgáltatóknak szántak.

                

FIGYELMEZTETÉS:   A szembe kerülve súlyos irritációt okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat után alaposan mosson kezet.


4,2
7 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus

Tisztító típusa Folyékony szer

Használat

Funkció Konyhákhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Funkciók

Funkciók Felszínvédelem

Mennyiség

Mennyiség 1 db

Űrtartalom

Űrtartalom 1 l

Termék típusa

Termék típusa Tisztítószer

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Rendeltetés

Specifikációk Konyhába

Tömeg

Tömeg 1 kg
Kód:  CIS506
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  8594018045662
WEB10