Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaEco Sensitive mosogatószer 3 l

4,8 101 értékelés
Szuper ár
3 290 Ft

AlzaEco Sensitive mosogatószer 3 l


 

Mert a természet számít

Az AlzaEco Sensitive mosogatószer 95% -ban természetes. Az összes hatóanyaga növényi eredetű, ezért könnyen lebomlik. Így az AlzaEco Sensitive mosogatószer szennyvíztartályokhoz és háztartási tisztítószerekkel együtt is használható.

95 %

bio anyagok

bőrbarát tisztítószer

Az AlzaEco Sensitive mosogatószer természetes összetétele gyengéd a bőrhöz, így mosogatáskor nem irritálja azt. A koncentrált összetétele nem csupán hatékony, de gazdaságos is.

kézi

mosás

 

a tökéletesen tiszta edényekért

Az edények hatékony mosásához elegendő 5 ml AlzaEco Sensitive mosószert 5 liter meleg vízben elkeverni. A tisztítótisztító megtisztít minden edényt a zsírtól és más szennyeződésektől, miközben fényesen tisztává varázsolja őket. A mosási hatékonyságot a vízkeménység nem befolyásolja.

5 ml

5 l vízhez

fenntartható tiszítószer-csomagolás

A fenntartható Bag-in-Box csomagolás modern ökológia megoldás. Az ilyen típusú csomagolást 100% -ban újrahasznosítható és kisebb szén-dioxid-lábnyommal jár - így minimalizálja a környezeti hatását. A Bag-in-Box egy zöldebb holnap felé tart.

csomagolás

BAG-in-box

 
Zelený bod

Zöld pont

A PRO EUROPE hálózat tagjai által használt jelzés. Az ilyen jelzéssel ellátott termék csomagolása tekintetében a gyártó/forgalmazó a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően teljesíti hulladék-hasznosítási kötelezettségét, illetve a csomagolásra vonatkozó uniós jogszabályi kötelezettségeket. A védjegy tanúsítja továbbá, hogy a csomagolás az uniós környezetvédelmi szabványoknak megfelel. További részletek: https://www.pro-e.org/the-green-dot-trademark

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilénből készült, amelyet a sárga műanyag gyűjtőtartályba dobhatsz. Így könnyen újrahasznosítható.

Karton

Karton

Az AlzaEco Vad Grapefruit tisztítószer csomagolása karton, amely könnyen szelektálható, kék papírgyűjtőbe dobható.

 
AlzaEco

Több hónapos tesztelést és keresést követően végül úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat számunkra és ügyfeleink számára is. Ismerd meg az AlzaEcot, azt minőségi termékcsaládot, amelynek fontos a mi és a gyermekeink jövője

                

Továbbá a környezetbarát csomagolást a biztonságos szállításra tervezték, így sem csomagolóanyag, sem töltőanyag nem veszik kárba.

Az AlzaEco csapat

Hisszük, hogy veled együtt támogathatjuk a fenntartható fejlődést, és mindenekelőtt elérhetjük, hogy az elkövetkező generációk  harmóniában és egyensúlyban éljenek a természettel.

                

Az Alza hosszú távú erőfeszítései kéz a kézben járnak a környezettudatossággal, ami olyan projektet eredményezett, amelyre jogosan vagyunk büszkék, és szeretnénk őket bemutatni az ügyfeleinknek. A fenntarthatóság és az ökológia hangsúlyozása a program eleje óta kiemelt helyen áll. Célunk az volt, hogy kiváló minőségű organikus terméket alkossunk, amely nagy mértékben tartalmaz természetes anyagokat, mely, az összetételéből adódóan, teljesen környezetbarát. Azért, hogy ezt az ötletünket tökéletesítsük, úgy döntöttünk, hogy a termékeket modern, környezetbarát Bag-in-Box dobozba csomagoljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti hatás tekintetében mind az organikus termék, mind a csomagolás megfelel az elképzelésünknek.

 

Az AlzaEco termékek természetesanyag-tartalma részletezve:
Természetes anyagok azok, melyek megtalálhatók a természetben, majd fizikai kezelésnek esnek alá (tisztítás, őrlés stb.). Ilyenek a zeolitok, enzimek, só, szilikátok stb. Természetes eredetű anyagok azok, melyeket természetes alapanyagokból nyerünk (kókuszolaj, szódabikarbóna - nátrium-hidrogén-karbonát) és amelyeket kémiailag módosítottak a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. A fennmaradó, természetesnek nem minősített anyagok szintetikus eredetűek, illatosításra, tartósításra vagy oldószerként használják a termék tulajdonságainak javítása érdekében, és az egészségre, illetve a természetre nem káros mennyiségben tartalmazza őket a termék.
Az AlzaEco termékekben használt összes anyag megfelel az európai ökocímke követelményeknek.
Az Alza Eco nátrium-kokoszulfátot (kiváló biológiailag, mind aerob, mind anaerob módon, lebontható felületaktív anyagot) tartalmaz.
Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukor-észtereket tartalmaznak, amelyek glükózzal készülnek és az etoxilezett alkoholokkal ellentétben nem mérgezőek a vízi szervezetekre nézve.

Minősítés: ISO 9001:2015 és 14001:2015
ISO 9001:2015 -Ez a szabvány meghatározza azokat a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket, amelyeket akkor kell használni, ha szükséges bizonyítani, hogy a szervezet képes olyan termékeket előállítani, amelyek megfelelnek a vevői követelményeknek és az alkalmazandó szabályozási követelményeknek.
ISO 14001:2015 -a környezetgazdálkodásra vonatkozó minősítés, melyet az üzleti szférában jelenlévő gyártóknak, beszállítóknak és szolgáltatóknak szántak.

                

FIGYELMEZTETÉS:  A szembe kerülve súlyos irritációt okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat után alaposan mosson kezet.



Összetétel

<5%: nem ionos hatóanyagok, tejsav, illatanyag >5% - <15%: citromsav

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Rendeltetés

Rendeltetés Mosogatás, Konyhába

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Különösen lágy

Űrtartalom

Űrtartalom 3 l

Tömeg

Tömeg 3 kg

Tulajdonságok

Parfümmentes Nem
Újrahasznosított csomagolás IGEN
Foszfátmentes IGEN
Állatokon tesztelve Nem
Természetes összetétel IGEN

Űrtartalom

Űrtartalom 3 000 ml
Kód:  CIS471
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594018045389

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10