Oldal frissítése

AlzaEco öblítő gyermekruhára 3 l (100 mosás)

4,7 206 értékelés
Szuper ár
2 790 Ft

AlzaEco öblítő gyermekruhára 3 l (100 mosás)

Koncentrátum, amely puhává varázsolja a ruhákat és megkönnyíti a vasalást. Megakadályozza az elektrosztatikus töltés kialakulását.

Cseh termék

cseh termék

Állatokon nem tesztelték

állatokon nem tesztelték

Kíméli a pénztárcádat

kíméli a pénztárcádat

Természetbarát

természetbarát

Újrahasznosítjuk és szelektáljuk

újrahasznosítjuk és szelektáljuk

Bőrgyógyászok által tesztelt

bőrgyógyászok által tesztelt

 

Mert a természet számít

Minden aktív összetevője növényi alapú, így biológiailag könnyen lebomlik. Ezért az AlzaEco öblítő gyermekruhákra szennyvízderítők és házi szennyvíztisztítók esetében is használható.

Természetes

Mosószer-összetevők

Puhává teszi a ruhákat és megkönnyíti a vasalás

Az AlzaEco öblítő 100 mosási ciklushoz elegendő. Az öblítő aktív összetevői eljutnak a szövet belsejébe, kellemesen puhává teszik és megakadályozzák az elektrosztatikus töltés kialakulását. A ruha selymesen puha, ráadásul sokkal könnyebben vasalható is lesz.

100

mosás

 

Fenntartható csomagolás

A fenntartható Bag-in-Box modern csomagolással egy lépéssel közelebb kerülhetsz a környezet kíméléséhez. 100 %-ban újrahasznosítható, és kisebb szénlábnyomot hagy - azaz a környezetet a lehető legkisebb mértékben terheli. A Bag-in-Box csomagolással egy lépéssel közelebb kerülsz a zöldebb jövőhöz.

ÖKO CSOMAGOLÁS

BAG-IN-BOX

 
Zöld pont

Zöld pont

A PRO EUROPE hálózat tagjai által használt jelzés. Az ilyen jelzéssel ellátott termék csomagolása tekintetében a gyártó/forgalmazó a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően teljesíti hulladék-hasznosítási kötelezettségét, illetve a csomagolásra vonatkozó uniós jogszabályi kötelezettségeket. A védjegy tanúsítja továbbá, hogy a csomagolás az uniós környezetvédelmi szabványoknak megfelel. További részletek: https://www.pro-e.org/the-green-dot-trademark

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilén

A csomagolóanyag alacsony sűrűségű polietilént tartalmaz, amelyet a műanyaggyűjtő szemetesbe dobhatsz. Így egyszerűen újrahasznosítható.

Karton

Karton

Az AlzaEco öblítő csomagolását karton alkotja, amelyet egyszerűen szelektálhasz, a papírhulladék- gyűjtő szemetesbe dobhatod.


AlzaEco

A több hónapos tesztelés és kutatás eredményeként most úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat saját magunk és az ügyfeleink számára. Ismerd meg az AlzaEco márkát, a minőségi termékeket, amelyek szemmel tartják gyermekeink és saját magunk jövőjét.

A környezetbarát csomagolást ráadásul úgy tervezték, hogy biztonságosan szállítható legyen, így nincs szükség további csomagoló- és töltőanyagra.

AlzaEco csapat

Hisszük, hogy együtt tehetünk a fenntartható fejlődésért, és ami a legfontosabb: lehetővé tehetjük a következő generációk számára, hogy a természettel egyensúlyban és összhangban éljenek.

Az Alza hosszú távú célja, hogy a természeti környezettel kéz a kézben járjon. Ezért hoztuk létre a projektet, melynek eredményeit szeretnénk büszkén bemutatni ügyfeleinknek. A projekt alapgondolata a fenntarthatóság és a környezettudatosság előtérbe helyezése volt. Célunk kiváló minőségű, környezetkímélő termékek megalkotása, a lehető legkörnyezetkímélőbb módon, természetes alapanyagok felhasználásával. Ötleteink kivitelezését a modern, környezetbarát Bag-in-Box csomagolással tesszük még tökéletesebbé, amely egyszerűenújrahasznosítható, minimális terhelést jelent a környezet számára. Összhangban van tehát azzal az elképzelésünkkel, hogy a környezetbarát termék csomagolása is környezetbarát legyen.



Milyen természetes anyagokat tartalmaznak az AlzaEco termékek?
A természetes anyagok - zeolitok, enzimek, sók, szilikátok stb. - a természetben találhatók meg, ezt követően finomítják őket (tisztítják, őrlik, stb.) A természetes eredetű alapanyagok alapja megtalálható a természetben, ilyen például akókuszolaj, a szódabikarbóna - nátrium-hidrogén-karbonát. Ezeket a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. Az egyéb - természetes minősítéssel nem rendelkező - anyagok szintetikus eredetűek, illatosításra, tartósításra vagy oldószerként használjuk őket a termék tulajdonságainak javítása érdekében. A készítményben olyan mennyiségben vannak jelen amely ártalmatlan az egészségre és természetre nézve.
Az AlzaEco termékek összetevői megfelelnek az európai Ecolabel védjegy követelményeinek. Az Alza Econátrium-kokoszulfátot használ, amely egy biológiailag - aerob és anaerob módon egyaránt - nagyszerűen lebomló felületaktív anyag.
Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukor-észtereket tartalmaznak, amelyek glükózból készülnek, és az etoxilezettalkohollal ellentétben nem mérgezik a vízi élővilágot.

FIGYELMEZTETÉS: Gyermekektől elzárva tartandó.


Összetétel

>5%-<15% kationos felületaktív anyagokat, <5% parfümöt, tejsavat tartalmaz.
A lágyító nem tartalmaz klórt, EDTA-t, formaldehidet, szintetikus színezéket és tartósítószert.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Használat

Ruha típusa Univerzális, Gyerekruhákhoz
Ruha színe Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz, Fekete ruhákhoz
Tulajdonságok Környezetbarát, Allergiásoknak, Védelem a deformáció ellen, Megkönnyíti a vasalást, Megőrzi a textil lágyságát, Lágyítja a ruhákat, Rendszeres használatra, Érzékeny bőrűeknek, Bolyhosodás elleni hatás

Űrtartalom

Űrtartalom 3 000 ml

Mosások száma

Mosások száma 100

Tulajdonságok

Tulajdonságok Érzékeny bőrre, Természetbarát, Illatosított, Gyerek
Illat típusa Friss
Gyártási ország szerint Csehországból

Mosószer típusa

Mosószer típusa Öblítő

Tömeg

Tömeg 3 000 g (3 kg)

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  PPR851
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594018045761

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10