Oldal frissítése
Október 23-a, péntek nemzeti ünnep. Ezen a napon budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban továbbra is kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaEco Citrus tisztítószer ablakokhoz 1 liter

1 090 Ft
860 Ft áfa nélkül

AlzaEco Citrus tisztítószer ablakokhoz 1 liter

Citrus illatú ablak-, üveg- és tükörtisztító.

Cseh termék

Cseh termék

Állatkísérletmentes

Állatkísérletmentes

Pénztárcabarát

Pénztárcabarát

Környezetkímélő

Környezetkímélő

Külön gyűjtve újrahasznosítható

Külön gyűjtve újrahasznosítható

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Bőrgyógyászatilag tesztelt


Mert a természet számít

Az AlzaEco Citrus tükör- és ablaküveg-tisztítószer 98% -ban természetes. Az összes hatóanyaga növényi eredetű.

98%

bio anyagok

Egyszerű, gyors és hatékony tisztítás

Az AlzaEco Citrus ablak- és tükörtisztítót egyszerűen permetezd közvetlenül a kívánt felületre és puha, száraz ruhával töröld át. Az AlzaEco Citrus nemcsak ablakok és tükrök mosására használható, de minden más üveg vagy fényes, sima felülettel is megbirkózik.

könnyen

használható


Zöld pont

Zöld pont

Ez a védjegy jelzi, hogy a logót viselő csomagolótermék hulladékgyűjtő és -feldolgozó pontokon visszaváltható pénzvisszatérítésért

Környezet

Környezet

Az AlzaEco termékeket a természettudatosan tervezték, ezért ezeket választva egyértelműen támogatod a természet védelmét. Hogy hangzik?

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilénből készült, amelyet a sárga műanyag gyűjtőtartályba dobhatsz. Így könnyen újrahasznosítható.


AlzaEco

Több hónapos tesztelést és keresést követően végül úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat számunkra és ügyfeleink számára is. Ismerd meg az AlzaEcot, azt minőségi termékcsaládot, amelynek fontos a mi és a gyermekeink jövője

                

Továbbá a környezetbarát csomagolást a biztonságos szállításra tervezték, így sem csomagolóanyag, sem töltőanyag nem veszik kárba.

Az AlzaEco csapat

Hisszük, hogy veled együtt támogathatjuk a fenntartható fejlődést, és mindenekelőtt elérhetjük, hogy az elkövetkező generációk  harmóniában és egyensúlyban éljenek a természettel.

                

Az Alza hosszú távú erőfeszítései kéz a kézben járnak a környezettudatossággal, ami olyan projektet eredményezett, amelyre jogosan vagyunk büszkék, és szeretnénk őket bemutatni az ügyfeleinknek. A fenntarthatóság és az ökológia hangsúlyozása a program eleje óta kiemelt helyen áll. Célunk az volt, hogy kiváló minőségű organikus terméket alkossunk, amely nagy mértékben tartalmaz természetes anyagokat, mely, az összetételéből adódóan, teljesen környezetbarát. Azért, hogy ezt az ötletünket tökéletesítsük, úgy döntöttünk, hogy a termékeket modern, környezetbarát Bag-in-Box dobozba csomagoljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti hatás tekintetében mind az organikus termék, mind a csomagolás megfelel az elképzelésünknek.


Összetétel

<5%: nem ionos felületaktív anyagok, illatanyagok, segédanyagok, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát)
Az AlzaEco termékek természetesanyag-tartalma részletezve:
Természetes anyagok azok, melyek megtalálhatók a természetben, majd fizikai kezelésnek esnek alá (tisztítás, őrlés stb.). Ilyenek a zeolitok, enzimek, só, szilikátok stb. Természetes eredetű anyagok azok, melyeket természetes alapanyagokból nyerünk (kókuszolaj, szódabikarbóna - nátrium-hidrogén-karbonát) és amelyeket kémiailag módosítottak a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. A fennmaradó, természetesnek nem minősített anyagok szintetikus eredetűek, illatosításra, tartósításra vagy oldószerként használják a termék tulajdonságainak javítása érdekében, és az egészségre, illetve a természetre nem káros mennyiségben tartalmazza őket a termék.
Az AlzaEco termékekben használt összes anyag megfelel az európai ökocímke követelményeknek.
Az Alza Eco nátrium-kokoszulfátot (kiváló biológiailag, mind aerob, mind anaerob módon, lebontható felületaktív anyagot) tartalmaz.
Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukor-észtereket tartalmaznak, amelyek glükózzal készülnek és az etoxilezett alkoholokkal ellentétben nem mérgezőek a vízi szervezetekre nézve.

Minősítés: ISO 9001:2015 és 14001:2015
ISO 9001:2015 - Ez a szabvány meghatározza azokat a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket, amelyeket akkor kell használni, ha szükséges bizonyítani, hogy a szervezet képes olyan termékeket előállítani, amelyek megfelelnek a vevői követelményeknek és az alkalmazandó szabályozási követelményeknek.
ISO 14001:2015 - a környezetgazdálkodásra vonatkozó minősítés, melyet az üzleti szférában jelenlévő gyártóknak, beszállítóknak és szolgáltatóknak szántak.

                

FIGYELMEZTETÉS:   A szembe kerülve súlyos irritációt okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat után alaposan mosson kezet.


4,4
3 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Űrtartalom

Űrtartalom 1 l

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Funkciók

Funkciók Polírozás

Típus

Tisztító típusa Spray

Termék típusa

Termék típusa Tisztítószer

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Rendeltetés

Specifikációk Üvegre és ablakra

Tömeg

Tömeg 1 kg
Kód:  CIS470
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  8594018045686
P-DC1-WEB20