Oldal frissítése

November 1-én, vasárnap budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaEco Citrus edény tisztítószer 1 liter

1 390 Ft
1 090 Ft áfa nélkül

AlzaEco Citrus edény tisztítószer 1 liter

Edénytisztító, amely hatékonyan távolítja el az összes zsírt és szennyeződést.

Cseh termék

Cseh termék

Állatkísérletmentes

Állatkísérletmentes

Pénztárcabarát

Pénztárcabarát

Környezetkímélő

Környezetkímélő

Külön gyűjtve újrahasznosítható

Külön gyűjtve újrahasznosítható

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Bőrgyógyászatilag tesztelt


Mert a természet számít

Az AlzaEco Citrus mosogatószer 95% -ban természetes. Az összes hatóanyaga növényi eredetű, ezért könnyen lebomlik. Így az AlzaEco Citrus mosogatószer szennyvíztartályokhoz és háztartási tisztítószerekkel együtt is használható.

95 %

bio anyagok

bőrbarát tisztítószer

Az AlzaEco Citrus mosogatószer természetes összetétele gyengéd a bőrhöz, így mosogatáskor nem irritálja azt. A koncentrált összetétele nem csupán hatékony, de gazdaságos is.

kézi

mosás


A tökéletesen tiszta edényekért

Az edények hatékony mosásához elegendő 5 ml AlzaEco Citrus mosószert 5 liter meleg vízben elkeverni. A tisztítótisztító megtisztít minden edényt a zsírtól és más szennyeződésektől, miközben fényesen tisztává varázsolja őket. A mosási hatékonyságot a vízkeménység nem befolyásolja.

5 ml

5 l vízhez


Zöld pont

Zöld pont

Ez a védjegy jelzi, hogy a logót viselő csomagolótermék hulladékgyűjtő és -feldolgozó pontokon visszaváltható pénzvisszatérítésért

Környezet

Környezet

Az AlzaEco termékeket a természettudatosan tervezték, ezért ezeket választva egyértelműen támogatod a természet védelmét. Hogy hangzik?

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilénből készült, amelyet a sárga műanyag gyűjtőtartályba dobhatsz. Így könnyen újrahasznosítható.


AlzaEco

Több hónapos tesztelést és keresést követően végül úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat számunkra és ügyfeleink számára is. Ismerd meg az AlzaEcot, azt minőségi termékcsaládot, amelynek fontos a mi és a gyermekeink jövője

                

Továbbá a környezetbarát csomagolást a biztonságos szállításra tervezték, így sem csomagolóanyag, sem töltőanyag nem veszik kárba.

Az AlzaEco csapat

Hisszük, hogy veled együtt támogathatjuk a fenntartható fejlődést, és mindenekelőtt elérhetjük, hogy az elkövetkező generációk  harmóniában és egyensúlyban éljenek a természettel.

                

Az Alza hosszú távú erőfeszítései kéz a kézben járnak a környezettudatossággal, ami olyan projektet eredményezett, amelyre jogosan vagyunk büszkék, és szeretnénk őket bemutatni az ügyfeleinknek. A fenntarthatóság és az ökológia hangsúlyozása a program eleje óta kiemelt helyen áll. Célunk az volt, hogy kiváló minőségű organikus terméket alkossunk, amely nagy mértékben tartalmaz természetes anyagokat, mely, az összetételéből adódóan, teljesen környezetbarát. Azért, hogy ezt az ötletünket tökéletesítsük, úgy döntöttünk, hogy a termékeket modern, környezetbarát Bag-in-Box dobozba csomagoljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti hatás tekintetében mind az organikus termék, mind a csomagolás megfelel az elképzelésünknek.


Összetétel

<5%: nem ionos és amfoter felületaktív anyagok, illatanyagok, segédanyagok, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát),> 5% - <15% anionos felületaktív anyagok

Az AlzaEco termékek természetesanyag-tartalma részletezve:
Természetes anyagok azok, melyek megtalálhatók a természetben, majd fizikai kezelésnek esnek alá (tisztítás, őrlés stb.). Ilyenek a zeolitok, enzimek, só, szilikátok stb. Természetes eredetű anyagok azok, melyeket természetes alapanyagokból nyerünk (kókuszolaj, szódabikarbóna - nátrium-hidrogén-karbonát) és amelyeket kémiailag módosítottak a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. A fennmaradó, természetesnek nem minősített anyagok szintetikus eredetűek, illatosításra, tartósításra vagy oldószerként használják a termék tulajdonságainak javítása érdekében, és az egészségre, illetve a természetre nem káros mennyiségben tartalmazza őket a termék.
Az AlzaEco termékekben használt összes anyag megfelel az európai ökocímke követelményeknek.
Az Alza Eco nátrium-kokoszulfátot (kiváló biológiailag, mind aerob, mind anaerob módon, lebontható felületaktív anyagot) tartalmaz.
Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukor-észtereket tartalmaznak, amelyek glükózzal készülnek és az etoxilezett alkoholokkal ellentétben nem mérgezőek a vízi szervezetekre nézve.

Minősítés: ISO 9001:2015 és 14001:2015
ISO 9001:2015 - Ez a szabvány meghatározza azokat a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket, amelyeket akkor kell használni, ha szükséges bizonyítani, hogy a szervezet képes olyan termékeket előállítani, amelyek megfelelnek a vevői követelményeknek és az alkalmazandó szabályozási követelményeknek.
ISO 14001:2015 - a környezetgazdálkodásra vonatkozó minősítés, melyet az üzleti szférában jelenlévő gyártóknak, beszállítóknak és szolgáltatóknak szántak.

                

FIGYELMEZTETÉS:   A szembe kerülve súlyos irritációt okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat után alaposan mosson kezet.


5,0
9 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
100 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok

Tulajdonságok Különösen lágy

Űrtartalom

Űrtartalom 1 l

Tömeg

Tömeg 1 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml
Kód:  CIS476
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  8594018045679
P-DC1-WEB20