Oldal frissítése

AlzaEco Biológiailag lebomló nedves törlőkendő 56 db

690 Ft
540 Ft áfa nélkül

AlzaEco Biológiailag lebomló nedves törlőkendő 56 db

Biológiailag lebomló nedves törlőkendők speciális Wetlaid anyagból, amelyek nemcsak a környezetet és a te pénztárcádat nem terhelik, hanem nagyon kellemes tapintásúak is.

Český výrobek

Cseh termék

Netestováno na zvířatech

nem tesztelték állatokon

Šetrný k peněžence

kíméletes a pénztárcához

Šetrný k přírodě

környezetbarát

Recyklujeme a separujeme

újrahasznosítunk és szelektálunk

Dermatologicky testováno

bőrgyógyászatilag tesztelt

Mert a természet számít

                    

Az AlzaEco márka a lehető legkörnyezetbarátabb, minőségi ökológiai termékek előállítására összpontosít. Az egyik ilyen termék a speciális Wetlaid anyagból készült, biológiailag lebomló AlzaEco nedves törlőkendő, amely nemcsak a környezetet és a pénztárcát nem terheli, de nagyon kellemes tapintású is. A kendők kíméletesen tisztítanak, nem tesztelik őket állatokon, és használat után egyszerűen a WC-n lehúzhatók (egyszerre legfeljebb 3 darab). Természetesen újrahasznosítható csomagolással rendelkeznek, amelyet a sárga műanyag tárolóba helyezhetsz, miután a tartalma elfogyott. 

56

Darab

AlzaEco
                

Hónapokig tartó tesztelés és keresgélés után úgy érezzük, megtaláltuk a legjobbat számunkra és ügyfeleink számára. Ismerd meg az AlzaEco-t, a minőségi termékek márkáját, amely a mi és gyermekeink jövőjét tartja szem előtt. 

                                
 AlzaEco Biologicky odbouratelné vlhčené ubrousky 56 ks

Hisszük, hogy veletek együtt előmozdíthatjuk a fenntartható fejlődést, és mindenekelőtt lehetővé tehetjük a jövő generációinak, hogy harmóniában és egyensúlyban élhessenek a természettel.

                

Az Alza hosszú távú, a környezetvédelemre irányuló erőfeszítései olyan projektet eredményeztek, amelyre méltán büszkék vagyunk, és örömmel mutatjuk be ügyfeleinknek. Az egész program fő gondolata a fenntarthatóság volt, hangsúlyt fektetve az ökológiára. A célunk nagy mennyiségű természetes anyagokat tartalmazó, minőségi ökológiai termékek létrehozása volt, amelyek a lehető legbarátságosabbak a természettel. Eredeti ötletünk tökéletesítése érdekében úgy döntöttünk, hogy ezeket a termékeket modern ökológiai csomagolásban,  Bag-in-Box-ban kínáljuk. A könnyű újrafeldolgozhatóság és a minimális környezeti hatás szempontjából az eredmény megfelel a saját ökológiai termékeink és csomagolások egyesítésével kapcsolatos elképzeléseinknek. 


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Antibakteriális törlőkendők

Típus

Típus Fertőtlenítő/antibakteriális, Univerzális, Környezetbarát
Kód:  MYD446
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594018046669

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB00