Oldal frissítése

AlzaEco Aloe antibakteriális folyékony szappan 3 l

2 590 Ft

AlzaEco Aloe antibakteriális folyékony szappan 3 l

AlzaEco Aloe antibakteriális folyékony szappan 3 l

Folyékony szappan antibakteriális Aloe összetevővel

A folyékony szappan a mindennapi higiénia elengedhetetlen része. Ha szeretnéd bőrödnek a legjobb ápolást nyújtani és egyben környezetbarát lenni, akkor próbáld ki az AlzaEco Aloe folyékony szappant 95%-ban természetes alapanyagokkal és antibakteriális összetevőkkel, amely gyengéden tisztítja meg kezed bőrét és védi a kiszáradástól. Emellett hidratáló összetevői erősítik a bőr természetes védőrétegét és kellemes érzést biztosítanak. A szappan gazdag habot is képez, megkönnyítve ezzel a kézmosást. Bőrgyógyászatilag tesztelt, nem tartalmaz mikroműanyagot és allergéneket, ennek köszönhetően nagyon jó tolerálhatósággal büszkélkedhet, allergiások és bármilyen bőrtípus számára megfelelő. Minden bizonnyal értékelni fogod a nagyon praktikus csomagolást – a folyékony szappant modern, környezetbarát és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban szállítjuk, csappal és 3 literes kiszerelésben.

AlzaEco Aloe antibakteriális folyékony szappan 3 l
AlzaEco Aloe antibakteriális folyékony szappan 3 l

Cseh termék

A csehországi gyártás fenntarthatóságot, támogatást és minőséget jelent.
AlzaEco Aloe antibakteriális folyékony szappan 3 l

Környezetbarát és pénztárcakímélő

A természetes és minőségi összetétel kedvező árral párosul.
AlzaEco Aloe antibakteriális folyékony szappan 3 l

Nem tesztelték állatokon

A természet és annak minden része tiszteletet érdemel - ami nálunk magától értetődő.
AlzaEco Aloe antibakteriális folyékony szappan 3 l

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Az AlzaEco termékek a minőség, a bolygó és a bőr iránti tisztelet megtestesítői.
AlzaEco Aloe antibakteriális folyékony szappan 3 l

Praktikus újrahasznosítható csomagolás a természettel összhangban

Az AlzaEco Aloe folyékony szappant környezetbarát Bag-in-Boxban szállítjuk, praktikus csappal a könnyebb adagolás érdekében. Semmiképpen sem kell kezelni a dobozt, csak tedd az adagolót a csap alá, és öntsd bele a szükséges mennyiségű szappant. Ezt a fajta csomagolást a 100%-os újrahasznosítás lehetősége jellemzi, és kisebb szénlábnyomot is hagy maga után – így minimális a környezetterhelése. A csomagolás kartonból áll, amelyet a papírnak szánt kék tartályba dobva könnyedén szétválogathatsz. Alacsony sűrűségű polietilént is tartalmaz, de ez a műanyagoknak szánt sárga konténerbe dobva később ártalmatlanítható,

AlzaEco Aloe antibakteriális folyékony szappan 3 l

AlzaEco – akard a legjobbat otthonodnak

Próbáld ki további bio folyékony szappanjainkat is, amelyek többféle csodálatos illatban és különböző kiszerelésben kaphatók! Ezen felül további AlzaEco márkájú termékeinket is megvásárolhatod - a ruhanemű tökéletes ápolásához öko mosóporokat vagy géleket, rendkívül hatékony, természetes eredetű tisztítószereket, mosogatószereket és sok más nagyszerű háztartási segédeszközt készítettünk.

Az AlzaEco Aloe folyékony szappan 3000 ml részletes leírása

  • Utántöltő
  • Antibakteriális adalékanyaggal
  • Gyengéd ápolás a kezek higiénikus tisztaságáért mindennapi használatra
  • Gyengéden tisztítja meg a kézbőrt és védi a kiszáradástól
  • Hidratáló összetevői erősítik a bőr természetes védőrétegét
  • Kellemes tisztaság érzetet kelt
  • A nagyon jó bőrtűrést a bőrgyógyászati vizsgálatok támasztják alá
  • 95%-ban tisztán természetes összetevőket tartalmaz
  • Praktikus csap a könnyű adagolásért
  • Környezetbarát Bag-in-Box csomagolásban, amellyel akár 78,1% műanyagot is meg lehet takarítani, így akár 54%-os logisztikai spórolást is eredményez
  • Használat: Vidd fel a szükséges mennyiséget nedves kézre, alaposan mosd le a bőrt, majd öblítsd le vízzel. Szükség szerint ismételd meg a folyamatot.
  • Száraz helyen, 5-25°C hőmérsékleten tárolandó
AlzaEco Aloe antibakteriális folyékony szappan 3 l

Ismerd meg az AlzaEco-t, a minőségi termékek márkáját, amely a jövőt tartja szem előtt

Az Alza hosszú távú, a környezetvédelemre irányuló erőfeszítései olyan projektet eredményeztek, amelyre méltán vagyunk büszkék, és örömmel mutatjuk be ügyfeleinknek. Az egész program fő gondolata a fenntarthatóság, hangsúlyt fektetve az ökológiára. Célunk az volt, hogy olyan minőségi, ökológiai terméket hozzunk létre, amely magas arányban tartalmaz természetes anyagokat, és a lehető legtermészetesebb. Eredeti ötletünk tökéletesítése érdekében úgy döntöttünk, hogy ezeket a termékeket modern, környezetbarát csomagolásban kínáljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti hatás szempontjából megfelelnek az elképzeléseinknek, miszerint a tényleges ökológiai terméket és annak csomagolását egyaránt összhangba kell hozni.

AlzaEco

ISO 9001:2015 és 14001:2015 tanúsítás

Az ISO 9001:2015 szabvány a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket határoz meg, amikor szükséges igazolni, hogy egy szervezet képes a vevői követelményeknek és a vonatkozó szabályozási előírásoknak megfelelő termékeket kínálni.
Az ISO 14001:2015 a környezetmenedzsmentre vonatkozik, és a gyártóknak, beszállítóknak és szolgáltatóknak szól az üzleti élet minden területén.

Az AlzaEco termékek természetes tartalma, és a benne található természetes anyagok

A természetes anyag a természetben található, amelyet aztán fizikailag kezelik (tisztítják, őrlik stb. ). Ezek a zeolitok, enzimek, só, szilikátok stb. A természetes eredetű anyagok természetes anyagokon alapuló nyersanyagok (kókuszolaj, szódabikarbóna - nátrium-hidrogénkarbonát), amelyeket kémiailag módosítanak a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. A többi, természetesnek nem minősülő anyag szintetikus eredetű, és illatosításra, tartósításra vagy a termék tulajdonságainak javítására oldószerként használják, és olyan mennyiségben vannak jelen a termékben, hogy nem károsítják az egészséget és a természetet.
Az Alza Eco nátrium-kókuszszulfátot használ (kiváló biológiailag lebomló felületaktív anyag aerob és anaerob módon egyaránt). Az AlzaEco termékekben poliglükozidok, más néven cukorészterek találhatók, amelyek glükózból készülnek, és az etoxilált alkoholokkal ellentétben nem mérgezőek a vízi szervezetekre.

Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Coco Glucoside, Cocamido-propil-betain, Sodium Lactate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Citric Acid, tejsav, Parfum

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 3 000 ml

Tömeg

Tömeg 3 000 g (3 kg)

Szappan típus

Szappan típus Folyékony szappan
Szappanfajta Glicerines

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Antibakteriális, Tisztító, Hidratáló
Specifikáció Vegyszermentes, Alkoholmentes, Parabénmentes, Bio, Dermo, Környezetbarát, Toxinmentes, Natúr, Vegán
Kozmetikum sorozat Aloe Verás

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Terméktípus

Terméktípus Szappan

Tulajdonságok

Hatás Antibakteriális, Tisztító, Hidratáló
Specifikáció Vegyszermentes, Alkoholmentes, Parabénmentes, Bio, Dermo, Környezetbarát, Toxinmentes, Natúr, Vegán
További tulajdonságok Aromás

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Csomagolás

Darabszám a csomagban 1 porce
Kód:  MYD804
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594018048335

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20