Oldal frissítése

ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Frizz Dry Oil Mist 147ml

Leárazás -4 %
12 890 Ft 13 390 Ft

ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Frizz Dry Oil Mist 147ml

Próbálsz természetes alternatívát találni a hajad ápolására? A minőségi ALTERNA hajolaj segíthet javítani a szerkezetén. Univerzális termék, amely nemcsak a haj, hanem az érzékeny fejbőr ápolására is képes. Illatát és összetételét főleg nőknek alakították ki. Fényt nyújt a hajnak, amelynek köszönhetően egészségesen és elegánsan fog kinézni. Simító hatása van, és még a rakoncátlan és töredezett hajat is képes kezelni. A csomagolásban található készítmény térfogata 147 ml. Érj el professzionális eredményeket ezzel a hajolajjal a remek ALTERNA márkától, és hozz létre különleges frizurákat, amelyek remekül kihangsúlyozzák a stílusodat!

A kitűnő ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Frizz Dry Oil Mist 147ml hajolaj meghatározó jellemzői

  • A nagyszerű ALTERNA hajolaj nőknek gyógyító kúrát kínál a hajnak
  • Avokádós és Kaviáros olajról van szó
  • Az öblítés nélküli olaj finom védőréteget hoz létre a hajon
  • Alkalmazása egyszerű
  • Nők használhatják
  • Ragyogó fénnyel kápráztat el
  • Biztosítja a rakoncátlan tincsek tökéletes kisimítását
  • A kitűnő ALTERNA hajolaj űrtartalma 147 ml
  • Professzionális kozmetikum megjelöléssel dicsekedhet

Az olaj illata meg is nyugtat

A hajolajak olyan hatással rendelkeznek, amelyet megszeretett az ősi ájurvéda, és máig alkalmazzák a használati módjaikat. A kitűnő ALTERNA avokádós és kaviáros olaj állaga kellemes tapintású, ami népszerű választássá teszi a mindennapi használatra. Az öblítés nélküli hajolaj védőfilmet képez a hajon, amely javítja a haj rugalmasságát és finomabbá teszi a felületét. A tápláló olajos összetételnek köszönhetően használata után a haj csodálatosan sima és puha lesz.

Az elsőrangú ALTERNA hajolaj a következő hajra lesz tökéletes:

rakoncátlan és töredező

Összetétel

ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, TOCOPHEROL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL, ASCORBIC ACID, GLYCERINE, POLYSILICONE-15, SUPEROXIDE DISMUTASE, CAVIAR EXTRACT, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT, SACCHAROMYCES/COPPER FERMENT, SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT, SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT, SACCHAROMYCES/IRON FERMENT, WATER/AQUA/EAU, PHOSPHOLIPIDS, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM)

Paraméterek

Fajta

Fajta Avokádós, Kaviáros

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Simító

Űrtartalom

Űrtartalom 147 ml

Haj típusa

Haj típusa Rakoncátlan és töredező

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Olaj

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Simító
Kód:  KSVL8072
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  873509027683

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10