Oldal frissítése

ALTERNA Caviar Bodybuilding Volume Conditioner 1 l

2,8 6 értékelés
27 490 Ft

ALTERNA Caviar Bodybuilding Volume Conditioner 1 l

Az ALTERNA Caviar Bodybuilding Volume Conditioner balzsam lelapulás nélküli nedvességet és táplálékot ad a vékony szálú és gyenge hajnak. Támogatja, hogy a frizura sokáig megtartsa a dús hatást, ugyanakkor megvédi a hajat a mindennapi stressztől és egyéb káros hatásoktól. Aktívan tesz a haj öregedése ellen, simává, selymessé és láthatóan fiatalabbá teszi a hajat. Az Alterna professzionális hajápoló szerei mögött hosszú évek fejlesztése és innovációja áll, amelynek kézzelfogható eredményei vannak, ezért használja őket sok világhíresség. A hosszan tartó dús hatásért és hajad szépségéért használd az Alterna Caviar Bodybuilding Volume Conditioner balzsamot! Most, előnyös, 1000 ml térfogatú, maxi csomagolásban is kapható, beleértve az adagolópumpát is.

A Caviar Bodybuilding Volume Conditioner balzsam tulajdonságai

  • Mélyrehatóan hidratálja a hajat, és lelapulás nélkül fenntartja az optimális nedvességtartalmat
  • Támogatja a hosszantartó dús hatást
  • Védi a hajat a mindennapi stressztől és a további károsodástól
  • A balzsam aktívan hat az öregedés ellen, és minimálisra csökkenti a látható jeleit
  • Kisimítja a hajszálakat, megkönnyíti a fésülést
  • Ráadásul a Caviar Bodybuilding Volume Conditioner balzsam visszaadja a haj rugalmasságát, és energiát ad neki
  • Parabének, szulfátok és mesterséges színezékek nélkül

A Caviar Anti-Aging hajkozmetika fiatalító technológiája

Az Alterna Caviar Anti-Aging átfogó termékcsalád a mindennapi stressz, a korai öregedés, a vegyszerek és a negatív környezeti hatások miatt károsodott haj regenerációjára összpontosít. Az öregedési folyamat ellen a legújabb, a sejtek szintjén működő technológia hat, regenerálja, megerősíti, rugalmasabbá teszi a hajat, valamint egészséges és fiatalos megjelenést ad neki. Minden Caviar Anti-Aging termék francia kaviár kivonatot, Age-Control Complex®-et és hidratáló Seasilk tengeri kivonat keveréket tartalmaz. Kényeztesd hajadat rendkívüli ápolással a rendkívüli szépségért!

Hatóanyagok

  • Kaviár kivonat - gazdag forrása az omega-3 zsírsavaknak, táplálja és regenerálja a hajat a gyökerektől a hajvégekig, selymesen simává és fényessé teszi a hajat
  • Age-Control Complex® - megállítja az öregedés látható jeleit, így a haj fiatalosabb és szebb marad, a természetes, de a vegyszerek és a környezeti tényezők által okozott öregedésre összpontosít
  • Seasilk - a tengeri kivonatok egyedülálló keveréke a folyamatos hidratálás forrása

Alkalmazási mód:
Samponos hajmosás után vigyél fel egy kis mennyiségű Caviar Bodybuilding Volume Conditioner balzsamot
a nedves hajra. Hagyd hatni egy ideig, majd alaposan öblítsd le.

Összetétel:
Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Cetrimonium Bromide, Stearamidopropyl Dimethylamine, Polysorbate 60, Glycereth-26, Panthenol, Dimethiconol, Polyquaternium-55, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Caviar Extract, Polysilicone-15, Superoxide Dismutase, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Phospholipids, Algae Extract, Ascorbic Acid, Polyquaternium-37, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Amodimethicone, Hydrogenated Polydecene, Cetrimonium Chloride, Trideceth-6, Trideceth-12, Butylene Glycol, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum). (10-12-24922).

Paraméterek

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Sérült, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Típus

Termék típusa Kondicionáló

Típus

Termék típus Kondicionáló
Kód:  KSVL3154
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  873509028055
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20