Oldal frissítése

Alterna Bamboo Volume Uplifting hajspray 250 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alterna Bamboo Volume Uplifting hajspray 250 ml

Az Alterna Bamboo Volume Uplifting Root Blast hajspray egy kozmetikai termék, tökéletesen dús hajat eredményez. A spray vastagabb hatást és egészségesebb külsőt kölcsönöz a hajnak. A terméket arra tervezték, hogy teljes, de mégis könnyű hatást nyújtson. Nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat, ftalátokat, GMO-kat vagy más szintetikus anyagot, amelyek ártalmasak lehetnek a haj számára. A spray megbízhatóan védi a haj színét és természetes rugalmasságát.

Az Alterna Bamboo termékek mindegyike alapanyagokat tartalmaz, amelyek bio minősítéssel rendelkeznek. Ezek az egyedülálló bio összetevők táplálják a hajat, erősítik és védik a külső káros hatásoktól. Mélyen hidratálják a fejbőrt és a hajat, és biztosítják a haj lágyságát, rugalmasságát és a természetes szép fényét. A bambusz kivonat helyreállítja a haj regenerálódási képességét és selymes megjelenést biztosít. A Bamboo sorozat minden terméke környezetbarát, így a hajjal is gyengéd.

A tiszta bambusz kivonat és a perui maca gyökér organikus kivonata növényi tápanyagokban gazdag, erősíti, hidratálja, táplálja a hajat és természetes fényt biztosít. Az összetétel része a Color Hold technológia, amely védi és javítja a haj színét. A termék nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat, ftalátokat, GMO-kat vagy más szintetikus anyagokat. Nyújtsd a luxus gondoskodás élményét a hajadnak és élvezd a dús, könnyű tapintású hatást.
Hatóanyagai:

  • Organikus bambusz kivonat - erős és rugalmasságot nyújt, megbízhatóan védi és regenerálja a hajat.
  • Maca gyökér kivonat - tápláló aminosavakat és fitonutriensek tartalmaz, kezeli a károsodott hajat.
  • Color Hold technológia - védi és javítja a haj színét.

Hajtípus:
Minden hajtípusra.
Alkalmazás:
Alkalmazd a hajtövektől a hajvégekig, és formázd a hajad, ahogy csak szeretnéd.
Tartalom:
250 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  KSVL2443
Termékszám:  873509014850

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15