Oldal frissítése

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 250 ml

4,0 5 értékelés

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 250 ml

Az ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz kócmentesítő balzsam egy hidratáló kozmetikai termék, amely kíméli a hajat. Kezeli, hidratálja, lágyítja és védi haját a sérüléstől és töredezéstől. Alkalmas minden típusú hajra, de különösen azoknak javasolt, akik hajlamosak a hajgubancolódásra .

Az Alterna Bamboo összes összetevője növényi eredetű és Bio. Ezek az egyedülálló Bio összetevők táplálják, erősítik és védik a hajat a külső, káros hatásoktól. A haj és a fejbőr mélyen hidratálódik, a lágyság, természetes rugalmasság és elbűvölő szépség érdekében. A bambusz kivonat visszaállítja a haj regeneráló képességét, és selymes megjelenést kölcsönöz neki. Az összes Bamboo termék környezetbarát, az összetételüknek köszönhetően.

A hajkondicionáló lágyítja a haját, visszaadja természetes fényét, erejét és szépségét. Kíméletes a festett hajra is, és megvédheti göndör fürtjeit nedves környezetben. Nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat, ftalátokat vagy szintetikus festékeket, nem terheli a hajat. Haja rugalmas, fényes és csodálatosan sima lesz a kondicionáló használata után.
Hozzávalók:

  • Bio bambusz kivonat- helyreállítja a haj regenerálódási képességét haj,erőt és rugalmasságot ad neki.
  • Kendi olaj - telítetlen omega zsírsavakból, amely táplálja és védi a sérülés ellen a hajat.
  • Color Hold Technology - a színárnyalat és fényes haj megőrzése érdekében.

Haj típus:
Minden hajtípusra, különösen könnyen gubancolódó hajra.
Alkalmazás:
Vigye fel a nedves hajra, masszírozza óvatosan a fejbőrébe, majd alaposan öblítse le.
Mennyiség:
250 ml

Összetevők:

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Behentrimonium Methosulfate, Glycerin, Dihydroxypropyl PEG-5 Linoleammonium Chloride, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Dimethiconol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Amodimethicone, Polysilicone-15, Butylphenyl Methylpropional, Citric Acid, Linalool, C11-15 Pareth-7, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Laureth-9, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Citronellol, Trideceth-12, Limonene, Disodium EDTA, Methylisothiazolinone, Aleurites Moluccana Seed Oil, Bambusa Vulgaris Water, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Wasabia Japonica Root Extract, Superoxide Dismutase, Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract, Polyquaternium-10, Saccharomyces/Lysate Ferment, Silanetriol Melaninate, Bromelain, Papain, Saccharomyces/Zinc Ferment, Algae Extract, Lactoferrin, Corn Oligosaccharides, Phytosphingosine, Acetyl Methionine, Acetyl Serine, Amino Acyl tRNA Synthetase, Copper Lysl Oxidase, Glycine Soja (Soybean) Seed Peroxidase, Saccharomyces/Copper Ferment, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Tyrosinase, Lentinus Edodes Tyrosinase, Retinyl Palmitate.

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Sérült, Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL2451
Termékszám:  873509014683

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20