Oldal frissítése

ALPHANOVA BIO Fejtetű elleni spray 50 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALPHANOVA BIO Fejtetű elleni spray 50 ml

Az Alphanova hajspray  megbízható segítség a tetvek megelőzésében. A levendula, teafa és geránium kivonatokból álló természetes, illóolajos kompozíció mindennapi használatra alkalmas és hatékony a nem kívánt paraziták és serkék ellen. A spray rovarriasztóként is szolgál. Levendula vizet és citromhéj kivonatot tartalmaz, amely lágyságot és kellemes illatot ad a hajnak, és hidratálást biztosít. Az Alphanova spray-vel a haj könnyedén kifésülhető.

Az ALPHANOVA BIO 50 ml-es tetű elleni spray legfontosabb jellemzői

  • Az Alphanova Bio spray védelmet nyújt a tetvek és a serkék ellen
  • Természetes és gyengéd kompozíció levendula, teafa és geránium kivonattal
  • A spray rovarriasztóként is szolgál
  • A levendula víz és a citromhéj kivonat lágyságot, jó illatot és hidratálást nyújt a hajnak
  • Az Alphanova spray használatával a hajat könnyű fésülni

Használat:
A spray-t közvetlenül a hajba kell permetezni. A rövid hajhoz elegendő 2-3 permet, a hosszú hajhoz kb. 6 permetezés szükséges.

Összetétel:
Aqua, Lavandula Angustifolia virágvíz1), propándiol, nátrium-kókuszulfát, glükonolakton, Nátrium-benzoát, Citrus Limonhéj kivonat, Saccharum Officinarum kivonat, szorbit, Xilit, Eucalyptus Stageriana levél olaj1), Lavandula Officinalis virágolaj1), citromsav, tejsav, Almasav, Pelargonium Graveolens virágolaj1), Linalool, Citronellol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil1), Geraniol, kalcium-glükonát, limonén.

1) Biogazdálkodásból származik


Kód:  KSVL4111
Termékszám:  3760075070540

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05