Oldal frissítése

ALPECIN Coffein Shampoo C1 375 ml

4,9 30 értékelés
3 490 Ft

ALPECIN Coffein Shampoo C1 375 ml

Az ALPECIN Coffein Shampoo C1 egy különleges hajápoló termék, amely tisztítja a hajat, miközben elősegíti a haj növekedését és lassítja az örökletes hajhullást.A termék koffeint tartalmaz, amely fokozza a fejbőr vérkeringését, és eléri a hajgyökereket, ahol elősegíti a haj növekedését és erősíti a haj védekezőképességét.Egyszerűen a mindennapi hajmosás során történő használatával erősítheted a hajad, és biztosíthatod annak sűrűségét és egészséges megjelenésétHasználd a sampont az egészséges és szép haj érdekében.

Az ALPECIN Coffein Shampoo C1 375 ml férfi sampon főbb jellemzői

  • Sampon férfiaknak az erős és egészséges haj érdekében
  • Alaposan tisztítja a hajat és elősegíti annak növekedését
  • Koffein tartalmának köszönhetően az ALPECIN Coffein Shampoo C1 erősíti a hajgyökereket és serkenti a haj növekedését
  • Segíthet megelőzni az örökletes hajhullást
  • Sampon mindennapi hajmosásra
  • Az ALPECIN Coffein Shampoo C1 hosszú ideig megőrzi a haj egészségét, erősségét és természetes sűrűségét

Gyengéd és hatékony ápolás koffeinnel

Az ALPECIN Coffein Shampoo C1 sampon férfiaknak egyedülálló kombinációját tartalmazza a koffeinnek a hajgyökerek stimulálására, valamint a cink és a niacin keverékét, amely meghosszabbítja a haj növekedési fázisát és szolgálja a hajgyökereket egészségét.Nem tartalmaz lágyítószereket - például szilikonokat -, és a haj már néhány használat után erősebb és jobb textúrájú, dúsabb megjelenésű lesz.

Használat:
Vidd fel a nedves hajra, és hagyd rajta két percig.Ha három percig rajta hagyod, a fejbőröd jobban táplált lesz.Ezután alaposan öblítsd ki és szárítsd meg a hajad.

Összetétel

Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Laureth-2, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Nátrium-klorid, Nátrium-lauril-glutamát, Caffeine, Panthenol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Hidrolizált búzafehérje, Citromsav, Sodium Citrate, Propylene Glycol, Menthol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-7, Disodium EDTA Cink PCA, Niacinamide, Tokoferol, Növényi olaj, Kálium-szorbát, Nátrium benzoát, Phenoxyethanol, Parfüm, Limonene, CI 42090, CI 60730.

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes, Koffeinnel

Hatás

Hatás Hajhullás, Növekedés, Dúsító hatás, Erősítő

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 375 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL7062
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008666209917
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10