Oldal frissítése

ALMAWIN Tisztítószer, narancs, 0,5 l

5 1 értékelés
5 790 Ft

ALMAWIN Tisztítószer, narancs, 0,5 l

Sokoldalú tisztítószert keresel, amelyet szinte bármire használhatsz? Az ALMAWIN Cleaner hígítástól függően általános háztartási tisztítószerként, kézi tisztításra és zsírtalanításra, valamint makacs foltok eltávolítására használható. Nagyon hatékonyan eltávolítja a zsírfoltokat. Elbírja az éveken át tartó lerakódásokat a serpenyőben vagy a sütőedényben. Hígított formában minden vízálló felületet megtisztít. Koncentráltan eltávolítja a ragasztókat, viaszok, bélyegzőfestékek, kátrányfoltok, megkeményedett állati és növényi zsírok, golyóstoll és filctoll foltok, körömlakk, olajfestékek és foltok a kárpitokon és szőnyegeken. A környezetbarát ALMAWIN narancs illatú tisztítószer tökéletesen felszívja a szagokat.

Az ALMAWIN narancssárga tisztító fő jellemzői

  • Az ALMAWIN univerzális tisztítószer szinte mindenre használható
  • Nagyon hatékony a zsírfoltok eltávolításában
  • Több éves betétekkel is megbirkózik
  • Hígított formában tisztít minden vízálló felületet
  • Az ALMAWIN koncentrált tisztítószer eltávolítja a ragasztókat, viaszokat vagy zsírokat.

Adagolás:
A szennyeződéstől függően használjon 2-4 kupaknyi (30-60 ml) mennyiséget 5 liter vízhez. A termék vízzel való hígítás után tejszerű, zavaros.

Figyelmeztetés:
Használat előtt ellenőrizze az anyag tartósságát és színtartóságát. A kezelés után mossa ki a szövetet. A zsírtalanító szerek magas koncentrációja miatt a munkavégzés során védőkesztyűt kell viselni. Tüdőkárosodást és szemgyulladást okozhat. Gyermekek elől elzárva, zárt edényben tartandó. Allergiás reakciót okozhat.

Összetétel

> = 30% alifás szénhidrogének (természetes terpének narancshéjból), > =5 % <15 % nemionos felületaktív anyagok (növényi alapú emulgeálószer és cukoralapú felületaktív anyagok). Tartalma: Limonen, citral, linalool, citronellol, geraniol, Farnesol. Egyéb összetevők: etanol, gyógynövénykivonat.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Bútorhoz, Mosogatás, Konyhába, Fürdőszobába, WC, Padlóra, Általános

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Használat

Rendeltetés Általános

Funkciók

Funkciók Zsíroldó

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát, Univerzális, Klórmentes
Klórtartalom Klórmentes

Darabszám

Darabszám 1 db

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Szín

Szín Narancssárga
Kód:  CIS1702
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4019555700231

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20