Oldal frissítése

ALMAWIN Narancssárga tisztítószer extra erős 0,125 l

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALMAWIN Narancssárga tisztítószer extra erős 0,125 l

Ez a termék, akárcsak az AlmaWin márka többi terméke, az ember és a természet közötti harmonikus kapcsolat elvén alapul. Ezért még az extra erős narancssárga tisztítószer is mentes a szintetikus illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől, és az Ecogarantie és a Vegán Társaság ökológiai tanúsítvánnyal rendelkezik. Az AlmaWin általános tisztítószer minden típusú felületre kézi tisztításra és zsírtalanításra használható, eltávolítja a makacs foltokat és elnyeli a szagokat, és nemcsak környezetbarát, hanem gazdaságosan is használható. A narancssárga tisztítószer nagyon hatékony a zsírfoltokra, és csodával határos módon akár több éves lerakódásokat is megtisztíthat. A bőrgyógyászatilag tesztelt AlmaWin emellett a szagokat is felszívja, és friss narancsillattal örvendeztet meg.

Az AlmaWin Extra Erős narancsos tisztítószer fő jellemzői

  • Természetes oldószer a kemény tisztítási feladatokhoz
  • Narancs terpéneket tartalmazó citrusfélék héjából
  • Eltávolítja az égési sérüléseket, színek, Lakkok, ragasztó, zsírok, gyanták stb.
  • Narancs AlmaWin elnyeli a szagokat és kellemes illatú
  • Extra erős tisztítószer még a rendkívül kemény foltokkal is megbirkózik, ahol más termékek kudarcot vallottak.
  • Az AlmaWin Universal Cleaner környezetbarát és nagyon gazdaságos.
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt természetes koncentrátum hígítatlanul vagy vízzel hígítva használható.
  • Az AlmaWin termékek nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket vagy tartósítószereket.
  • A tisztítószert az Ecogarantie és a Vegán Társaság ökológiai tanúsítvánnyal látta el.

Az AlmaWin nem szennyezi a környezetet

Mivel az AlmaWin következetesen kerüli a szintetikus illatanyagokat, színezékeket és tartósítószereket, ez az univerzális, magas koncentrációjú tisztítószer nem szennyezi a környezetet. A Vegan Ecogarantie klímasemleges palack 100%-ban újrahasznosított műanyaghulladékból készült, és újrahasznosítható, a szintén újrahasznosítható anyagokból készült címke ásványi olajmentes tintával van nyomtatva. A környezet további védelme érdekében tartsa be az adagolást és használja takarékosan.

Az extra erős termék még a nehéz feladatokkal is megbirkózik

A citrusfélék héja narancsterpéneket tartalmaz, amelyek erős, tisztán természetes oldószerek. Ezért az AlmaWin narancsos tisztítószer koncentrált formában a ragasztómaradványokat is eltávolítja, viaszok, bélyegzőfestékek, kátrányfoltok, égett, gyanta és sok más szennyeződés. Hígított formában a Narancstisztító nagyszerű minden vízálló felületre. Egyszerűen adjon egy kupaknyi koncentrátumot 5 liter meleg vízhez, hogy tejes állagú legyen. Erős szennyezés esetén növelheti az adagot.

A narancssárga AlmaWin kezeli a foltokat a ruhákon és a háziállatok kerítésein

A kellemes illatú termék tökéletesen felszívja a szagokat. Ezért a hűtőszekrényhez, a szemetesek tisztításához vagy a háziállatok ketrecének és ágyainak tisztításához is alkalmas. Az AlmaWin azonban a lakóövezeten kívüli állattartó területek tisztítását is vállalja. Nemcsak a rutinszerű vagy nehéz tisztításhoz, hanem kiváló folteltávolítóként is jó szolgálatot tesz a fehér vagy színtartó szövetek otthonában. A kezelés után mossa ki a szöveteket.

Használható például:.
ragasztómaradványok, viaszok, bélyegzőfestékek, kátrányfoltok, égett, gyanta, megkeményedett állati és növényi zsírok, rágógumi, gumifoltok a padlón, golyóstoll és filctoll foltok, körömlakk és olajfestékek, foltok a kárpitokon és szőnyegeken, valamint mindenféle makacs háztartási folton

Figyelmeztetés:
Használat előtt ellenőrizze az anyag tartósságát és színtartóságát. A kezelés után mossa ki a szövetet. A zsírtalanító szerek magas koncentrációja miatt a munkavégzés során védőkesztyűt kell viselni. Tüdőkárosodást és szemgyulladást okozhat. Gyermekek elől elzárva, zárt edényben tartandó.

Összetétel

> = 30% alifás szénhidrogének (természetes terpének narancshéjból), > =5 % <15 % nemionos felületaktív anyagok (növényi alapú emulgeálószer és cukoralapú felületaktív anyagok). Tartalma: Limonen, citral, linalool, citronellol, geraniol, Farnesol. Egyéb összetevők: etanol, gyógynövénykivonat. PH-ÉRTÉK: 0,0

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Általános

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Használat

Rendeltetés Általános

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát, Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát
Kód:  CIS1703
Termékszám:  4019555705762

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05