Oldal frissítése

ALMARA SOAP Nagymama kertje 90 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALMARA SOAP Nagymama kertje 90 g

Ez a szilárd szappan a gyors és hatékony mindennapi higiéniát szolgálja. A jól ismert ALMARA SOAP szappanja az alábbi bőrtípusra ajánlott: érzékeny, problémás és száraz. Tele van a természetből származó értékes összetevőkkel. A kiszáradt bőr természetes regenerációs folyamatáról a szappan fő összetevőjét tartalmazó olajok gondoskodnak. Add meg bőrödnek a lehető legjobb gondoskodást a minőségi ALMARA SOAP szappannal.

ALMARA SOAP Nagymama kertje 90 g szappan fontosabb jellemzői

  • A neves ALMARA SOAP szappan remekül távolít el bármilyen szennyeződést
  • Használata nagyon egyszerű
  • Telis-tele van a természetből származó értékes összetevőkkel
  • Nőknek és férfiaknak is tökéletes
  • ALMARA SOAP szappan súlya: 90 g

Összetétel

Természetes, kézzel készített szappan száraz bőrre Hagyományos illatú, gyönyörű muskátli és körömvirág illata, mint nagyanyáink idejében. A geránium a muskátli egyik fajtája, amely a körömvirággal együtt kertjeink egyik leghagyományosabb virága. Nemcsak a nagymama kertjének ad gyönyörű, szinte mámorító illatot, amely a testben is megmarad, hanem köztudottan pozitív hatással van a lelki jólétre is. Mindenekelőtt nyugtató hatásával kiválóan hat a bőrre. Valamint a körömvirág, amely csodálatos tulajdonságainak köszönhetően az egyik leggyakrabban használt gyógynövény a kozmetikában és a gyógyszertárban. A szappan nagy arányban tartalmaz gondosan kevert, kiváló minőségű növényi olajokat, köztük hidegen sajtolt szezámolajat, amely híres antioxidáns tulajdonságairól. Minden felhasznált olaj alkalmas száraz és érzékeny bőrre. Alkalmas a hajra (száraz bőr, viszkető, problémás) Súly: 90 g +- 5 g

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Problémás, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Tömeg

Tömeg 90 g (0,09 kg)

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Specifikáció Natúr

Termék típusa

Termék típusa Tömbszappan

Szappan típus

Szappan típus Tömbszappan

Tömeg

Tömeg 90 g
Kód:  MYD537
Termékszám:  8594190760018

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05