Oldal frissítése

Allnature hidrogén-peroxid 3% - 1000 ml

4,7 17 értékelés
1 690 Ft

Allnature hidrogén-peroxid 3% - 1000 ml

Nagyon hasznos, ha otthon van a hidrogén-peroxid. Az Allnature Hydrogen Peroxide 3%-os hidrogén-peroxidot nagyra értékeljük a konyhai mosogató és számos különböző felület tisztításakor az otthonunkban. Küzd a foltok ellen, és hatékonyan irtja a vírusokat és a baktériumokat is. Ha algák jelennek meg a medencében, a peroxid használata a hatékony megoldás. Hatékonyan tisztítja az állati eredetű foltokat is - vért, vizeletet, hányást és egyéb, a háziállatok által okozott szennyeződéseket. Szódabikarbónával kombinálva keveréket készíthetsz a ruhákon és szőnyegeken lévő foltok vagy égett felületek tisztítására.


 AZ Allnature hidrogén-peroxid 3% - 1000 mlkörnyezetbarát tisztítószer használata

Alkalmas mosogatók tisztítására, algák eltávolítására a medencéből és készülékek letörlésére. Képes felvenni a harcot a foltok és a baktériumok ellen. TIPP! Keverd össze szódabikarbónával, hogy tisztító keveréket hozz létre a ruhákon lévő foltok eltávolítására és az égett felületek tisztítására. A hidrogén-peroxid egy átlátszó, színtelen folyadék mechanikai szennyeződések nélkül. Szemmel való érintkezés esetén: Óvatosan öblítsd ki vízzel néhány percig. Lenyelés esetén: Mindenképp fordulj orvoshoz.

Figyelmeztetés:
Súlyos szemirritációt okoz. Légzőszervi irritációt okozhat. Gyermekektől elzárva kell tartani. Használatakor viselj védőszemüveget. Használata után alaposan moss kezet! Ne lélegezd be a port/füstöt/gázt/párát/gőzöket/aeroszolokat.

Tárolás:
Száraz és sötét helyen, zárt edényben tárolandó. Napfénytől elzárva tartandó.

Összetevők:
3%-os hidrogén-peroxid

Tartalom:
1000 ml

Összetétel

Hidrogén-peroxid 3%.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába, Fürdőszobába, Textilre

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Használat

Rendeltetés Általános, Konyhapultra, Mosogatóhoz és csaptelephez

Funkciók

Funkciók Tisztításhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát, Klórmentes
Klórtartalom Klórmentes

Darabszám

Darabszám 1 db

Űrtartalom

Űrtartalom 1 l

Rendeltetés

Rendeltetés Általános, Medence vízfertőtlenítő
Kód:  ALLdro014
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595674652508

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15