Oldal frissítése

ALEX padlófényező - járólap és linóleum

4,8 6 értékelés
Leárazás -19 %
1 290 Ft 1 590 Ft

ALEX padlófényező - járólap és linóleum

Az ALEX padlófényezővel a padló ragyogóan csillogóvá válik. A színtelen polírozó alkalmas linóleumhoz, kültéri és beltéri burkolatokhoz, márvány, parafa, kő és laminált padlók számára egyaránt. Összetételének köszönhetően megakadályozza a padló elöregedését és csúszásgátló bevonatot hoz létre a felszínén. A padlóápoló a legjobb gondosságot és védelmet nyújtja, ugyanakkor a padló gyönyörű megjelenését is visszaadja. 

Legfontosabb jellemzői 

  • padlófényező 
  • beltéri linóleum és kültéri csempe, márvány, parafa, kerámia, és egyéb mesterséges padlóburkolatok fényezésére, tisztán tartására 
  • csúszásgátló bevonatot hoz létre 
  • intenzív ragyogást ad a felületnek 

Használati utasítás: Közvetlenül tiszta és száraz felületen ajánlott használni. A felvitel után hagyjuk 30 percig száradni. Abban az esetben, ha sérült a padló felülete, ajánlott megismételni a felületkezelést 24 óra elteltével. Használható felmosáshoz is: 3 kupakkal adagoljunk belőle 5 liter vízhez. 

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Padlóra

Darabszám

Darabszám 1 db

Felület típusa

Felület típusa Csempéhez, Laminált padlóhoz
Kód:  CIS107
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8410033752104

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10