Oldal frissítése

AIRVAL Eau My Unicorn Set, 400ml

5 4 értékelés
4 790 Ft

AIRVAL Eau My Unicorn Set, 400ml

A gyerekek imádják a fürdést. És imádni fogják az AIRVAL Eau My Unicorn szettet, amely tusfürdőt és sampont tartalmaz egyben, valamint egy mosdószivacsot. A zuhanyzselé nem irritál és gyengéd,így a gyerekek minden nap használhatják. Finoman illatosított, ami még kellemesebbé teszi a fürdés élményét. A tusfürdőt a mellékelt szivaccsal lehet felvinni, amelyen egy gyermek képe is látható. Az AIRVAL Eau My Unicorn szett minden nap elkíséri a gyerekeket fürdés közben.

Az AIRVAL Eau My Unicorn kozmetikai szett főbb jellemzői

  • AIRVAL Eau My Unicorn kozmetikai készlet gyermekek számára készült
  • Sampont és tusfürdőt tartalmaz egyben, valamint egy mosdószivacsot
  • A zuhanyzselé gyengéd és nem irritál
  • Gyengéden illatosítja a fürdőt
  • Az egész AIRVAL Eau My Unicorn szett gyermek motívummal van díszítve.

Összetétel

VÍZ (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, DINÁTRIUM-LAURET-SZULFOSZUKCINÁT, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERYL OLEATE, SORBITAN CAPRYLATE, GLICERIN, POLIKVATERNIUM-7, NÁTRIUM-HIDROXID, SODIUM BENZOATE, CIPRIL-GLIKOL, DECYLENE GLYCOL, TRINÁTRIUM-ETILÉNDIAMIN-DISZUKCINÁT, CITRIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ POR, LAKTIDSAV, KÁLIUM-SZORBÁT

Paraméterek

Típus

Típus Gyerek

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Mosó szivacs, Tusfürdő

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  VBAL8912
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8411114092591

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15