Oldal frissítése

AIR WICK Spray Pure - Tavaszi szellő 240 ml

4,5 52 értékelés
1 590 Ft

AIR WICK Spray Pure - Tavaszi szellő 240 ml

Ön is egy mindig kellemes illatú otthon után vágyakozik? Hogy a kellemetlen szagokat legyőzze, válassza az Air Wick magas koncentrációjú légrissítőjét, amelyet hatékonyan használhat a lakás bármely pontján épp amikor szükség van rá, vagy egyszerűen a megfelelő hangulat megteremtésére. Más termékekkel ellentétben az Air Wick Pure speciális kompozíciójának köszönhetően víz hozzáadása nélkül készült, így nedvesség kicsapódása nélkül szünteti meg a kellemetlen szagokat és teremt mindig kellemes, friss illatot otthonában.

A tavaszi szellő frissítő illata elhozza otthonába a tavasz könnye,d, édes illatát, amely a megújuló természetből áradó reménnyel és örömmel párosulva pozitív atmoszférát teremt. Ha a szívében már a tavasz lakozik, ne habozzon, csak hagyja elcsábítani magát. 

Illat:
Friss szellő

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Spray - kézi

Űrtartalom

Űrtartalom 240 ml

Tulajdonságok

Illat Üde
Használat Univerzális
Használható Egyszer használatos
Kód:  OSV120
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3059943021709

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20