Oldal frissítése

AIR WICK Pure légfrissítő - Fehér vaníliavirág 240 ml

4,5 52 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AIR WICK Pure légfrissítő - Fehér vaníliavirág 240 ml

Töltse meg otthonát másodpercek alatt a Fehér vanília virág édes illatával az Air Wick prémium légfrissítőjével. Új, speciális összetételének köszönhetően víz hozzáadása nélkül készült, így nedvesség kicsapódása nélkül szünteti meg a kellemetlen szagokat és teremt mindig kellemes, friss illatot otthonában. Hatását pillanatokon belül érezheti. Egyszerűen nyomja meg a gombot a helyiség azonnali illatosításához. Hunyja le a szemét és engedje magát elragadtatni a vanília csodálatos illatörvényében. 

Legfontosabb jellemzők

  • Spray forma
  • Nedvesség kicsapódása nélkül
  • Aroma: fehér vanília virág
  • Egyszerű használat

Összetétele és ajánlások

A spray tartalmaz 2- (4-tert-butylbenzyl) propanal, alpha-hexylcinnamaldehyde, 1- (1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2 -naphthyl) ethan-1-one.

Használja a légfrissítőt rendeltetésszerűen, jól szellőztethető helyen. Ne lélegezze be. Illat túlérzékenyben szenvedő személyek csak a megfelelő elővigyázatossággal alkalmazhatják. Allergiás reakciót okozhat. Ne feledje: a légfrissítők nem helyettesítik a megfelelő higiéniai szokásokat. 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Űrtartalom

Űrtartalom 240 ml

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Spray - kézi

Tulajdonságok

Használat Univerzális
Használható Egyszer használatos
Kód:  OSV240
Termékszám:  5900627070378
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15