Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AIR WICK illat egész évre III

4,8 133 értékelés
10 590 Ft

AIR WICK illat egész évre III

Az  AIR WICK szett segítségével  folyamatosan, kellemes illattal lepheted be az otthonod egész évben. A készlet tartalmaz egy Air Wick Freshmatic elektromos légfrissítőt és 6 utántöltőt. Csak annyit kell tennd, hogy kiválasztod a frissítő illat intenzitását. Három szint közül választhatsz. A szerkezet ezután automatikusan felszabadítja a szükséges mennyiségű illatot, hogy biztosítsa annak állandó szintjét. Ha alacsony intenzitást választasz, akkor egy friss illat 60 napig is kitart. Az előnyös, limitált kiadás ezért elegendő az egész évre. A müködéséhez két AA elemre van szüksége, így felrakhatod a falra vagy egyszerűen csak helyezd el a polcodon. Nem hiányzik a teljes kikapcsolás lehetősége sem. A kellemes illatok tökéletesen  gyűjteményére sosem fogsz ráunni.

Az AIR WICK illatkészlet fő jellemzői

  • Elektromos légfrissítőt és 6 utántöltőt tartalmazó készlet
  • Limitált, kényelmes cserélhető illatkészlet otthonod számára egész évre
  • Egy Air Wick Freshmatic utántöltő akár 60 napig is eltarthat
  • Három lehetőség a kívánt illatintenzitás kiválasztására
  • Automatikus illatkioldás a következetesség biztosítása érdekében
  • Elektromos légfrissítő működtetése 2 AA elemmel
  • Tiszta, friss illatcsalád otthonod számára kellemetlen szagok nélkül

Air Wick illat - egy évre elegendő illat II:

  1. Air Wick - Frissen mosott ruha a szélben - Illóolajok keveréke a szélben lengő mosott ruhanemű frissességével és tisztaságával, a tavasszal virágzó fehér orgonák finom illatával kombinálva (250 ml)
  2. Air Wick - Friss szellő - illóolajok keveréke, amelyek beillatozzák otthonod a tavaszi szellő enyhe és finom illatával, a tavasz érkezésével kapcsolatos remény és öröm légkörét idézve elő (250 ml)
  3. Air Wick - Levendula - illóolajok keveréke, amely ötvözi a levendula és a friss, lédús bergamott népszerű illatát és egy vörös muskátli illatát (250 ml)
  4. Air Wick - Frézia virág - illóolajok keveréke, amely ötvözi a frissen vágott fehér virágok, a frézia és a jázmin könnyű illatát egy zöld almával (250 ml)
  5. Air Wick - Cseresznyevirág - Illóolajok keveréke finom cseresznyevirágok friss illatával, amelyek tavasszal az első fák között virágznak (250 ml)
  6. Air Wick illat - Finom pamut - illóolajok keveréke friss pamut illattal, amely biztosítja a frissen mosott ruhaneműk lágyságát (250 ml)

Tápellátás  akkumulátorral:
Igen - 2 × AA elem

A készlet tartalma:
1 × Air Wick Freshmatic elektromos légfrissítő
6 ×  Air Wick Freshener utántöltő (különféle illatok, 6 × 250 ml)


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Automata - gép, Utántöltő

Űrtartalom

Űrtartalom 1 500 ml

Tulajdonságok

Illat Virágos, Üde
Használat Univerzális
Használható Újratölthető
Kód:  OSV388
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5997321790374

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05