Oldal frissítése

AIR WICK folyékony utántöltő elektromos légfrissítőbe - Vidám nyár (19 ml)

4,8 80 értékelés
1 690 Ft

AIR WICK folyékony utántöltő elektromos légfrissítőbe - Vidám nyár (19 ml)

Egy olyan otthon után vágyakozol, ahová amint belépsz, egy kellemes illat fogad, és már van  Life Scents elektromos légfrissítőd? Akkor szerezz be egy izgalmas aromakombinációjú utántöltőt, és hagyd, hogy otthonodat átjárja egy csodálatos illat. És mindeközben elegánsan gondoskodhatsz a kellemetlen szagok semlegesítéséről. A légfrissítő könnyedén képes alkalmazkodni az igényeidnek, köszönhetően annak, hogy az illat intenzitása szabályozható, így nem számít, hogy egy kis szobában, vagy egy nagy lakásban használod.

A fehér virág illatok, a dinnye és a finom vanília kombinációja elhozza otthonodba a nyár frissítő és nagyon elbűvölő illatát. Az időjárás és az évszakok szeszélyeitől függetlenül élvezheted a nyár varázsát. Ha a te szívedben is a nyár dobod, akkor ne habozz, ez az illat varázslatos.  

A csomag tartalma:
légfrissítő utántöltő

Illat:
Örömteli nyár

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Utántöltő

Űrtartalom

Űrtartalom 19 ml

Típus

Típus Pótbetét

Tulajdonságok

Illat Virágos
Használat Univerzális
Kód:  OSV125
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5997321756516

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10