Oldal frissítése

AIR WICK folyékony utántöltő elektromos légfrissítőbe - Titokzatos kert (19 ml)

4,8 86 értékelés
2 090 Ft

AIR WICK folyékony utántöltő elektromos légfrissítőbe - Titokzatos kert (19 ml)

Olyan otthon után vágyakozol, ahol kellemes illat fog fogad, amint megérkezik, és van már a Life Scents elektromos légfrissítőd? Akkor szerezz be egy utántöltőt az illatok varázslatos kombinációjával, és hagyd, hogy otthonod csodálatos legyen. A légfrissítő stílusosan gondoskodik a kellemetlen szagok semlegesítéséről. A légfrissítőegyszerűen alkalmazkodik az igényeidhez, mivel az általa kibocsátott illat mennyiségét szabályozhatod attól függően, hogy egy kis szobát vagy egy nagy lakást szeretnél betölteni az aromával.

A Secret Garden illatában nemcsak a málna és a gyengéd rózsavirág édes aromáját fedezheted fel, hanem a hibiszkusz egzotikus illatát is. Nagyon pihentető, jó hangulatot nyújt, amely megszabadít a stressztől. Lépj be ebbe az illatok eme bájos kertjébe, és varázsolj egyedi légkört otthonodba.

A csomag tartalma:
légfrissítő utántöltő

Illat:
Titokzatos kert


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Utántöltő

Űrtartalom

Űrtartalom 19 ml

Típus

Típus Pótbetét

Tulajdonságok

Illat Gyümölcsös
Használat Univerzális
Kód:  OSV126
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5997321756509

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10