Oldal frissítése

AIR WICK Electric komplett - Maui mangó csobbanás, 19 ml

4,5 42 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AIR WICK Electric komplett - Maui mangó csobbanás, 19 ml

Élvezze az otthoni kellemes illatot édes mangó gyümölcsök. Szerezzen egy elektromos légfrissítőt AIR WICK Elektromos készletamit könnyen behelyezhet a fiókba.AIR WICK légfrissítő elegáns megjelenésű. Az intenzív összetételének köszönhetően kellemesen kicsi és nagyobb szobákat hoz létre otthonában. A modern technológia segítségével az AIR WICK Electric légfrissítő akár 75 nap folyamatos illatot nyújt Önnek.

Főbb jellemzők AIR WICK Electric teljes Maui Mango spray

  • AIR WICK Elektromos szett tiszta illattalédes mangó gyümölcsök
  • Állandó és meleg illata van
  • Könnyen használható, ha behelyezi a fiókba
  • AIR WICK Elektromos komplett neutralizálja a szagot
  • Elektromos aljzathoz tervezték

Az AIR WICK egyedi illata

Az AIR WICK Spray Freshener vadonatúj illatú édes mangó gyümölcsöt hoz a hawaii Maui szigetről. Az illat a Beach Escapes kiadásból származik. Az illat elvarázsol, és elvisz az egzotikus távolságok meleg partjaira, és édes hangulatot idéz elő, amely semmit sem tesz.

Használati útmutató:
Csavarja le a töltősapkát. Tartsa az utántöltőt függőleges helyzetben, és helyezze mélyen a készülék aljába, amíg kattanást nem hall. Helyezze a patront az elektromos aljzatba. Az illatkibocsátás intenzitásának megváltoztatásához forgassa el a gombot a mozgás tetején. A patron cseréjéhez húzza ki a készüléket a konnektorból. Tolja be a hevedert elöl és óvatosan húzza le a patront.

Paraméterek

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Elektromos (elemes/hálózati)

Típus

Típus Konnektorba
Kód:  OSV350
Termékszám:  5997321759821

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15