Oldal frissítése

AIR WICK Electric Aruba dinnye koktél utántöltő 19 ml

4,7 55 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 060 Ft/db

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AIR WICK Electric Aruba dinnye koktél utántöltő 19 ml

Élvezze az otthoni kellemes illatot sárga sárgadinnye. Szerezzen egy elektromos légfrissítőt AIR WICK Electricamit könnyen behelyezhet a fiókba.AIR WICK légfrissítő elegáns megjelenésű. Az intenzív összetételének köszönhetően kellemesen kicsi és nagyobb szobákat hoz létre otthonában. A fejlett technológiát használva az AIR WICK Electric légfrissítő akár 75 nap folyamatos illatot biztosít Önnek.

Főbb jellemzők AIR WICK Electric Aruba dinnye koktél

  • AIR WICK Electric, sárga sárgadinnye tiszta aromájával
  • Állandó és meleg illata van
  • Könnyen használható, ha behelyezi a fiókba
  • AIR WICK Electriceutralizálja a szagot
  • Elektromos aljzathoz tervezték

A Spray egyedi AIR WICK illata

Az AIR WICK Spray Freshener vadonatúj illatú édes sárga sárgadinnye illatát hozza a Karib-tenger közelében, Venezuela közelében. Az illat a Beach Escapes kiadásból származik. Az illat elvarázsol és a forró nap alatt elviszi Aruba szigetére.

Használati útmutató:
Csavarja le a töltősapkát. Tartsa az utántöltőt függőleges helyzetben, és helyezze mélyen a készülék aljába, amíg kattanást nem hall. Helyezze a patront az elektromos aljzatba. Az illatkibocsátás intenzitásának megváltoztatásához forgassa el a gombot a mozgás tetején. A patron cseréjéhez húzza ki a készüléket a konnektorból. Tolja be a hevedert elöl és óvatosan húzza le a patront.

Paraméterek

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Utántöltő

Típus

Típus Konnektorba
Kód:  OSV352
Termékszám:  5997321759784

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15