Oldal frissítése

AEG MPS 4920

4,3 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

AEG MPS 4920

Ez a praktikus kéz- és lábápolási készlet ergonomikus formájú és egy műanyag dobozban tárolható. Ennek a doboznak köszönhetően a készletet könnyű szállítani és annak minden része biztonságosan tárolható. A készlet 10 különböző fejet tartalmaz körömcsiszoláshoz és -polírozáshoz. A készülék hálózatról és vezeték nélkül, akkumulátorról is működtethető, töltöttségi állapotát egy kijelző mutatja. Ha az akkumulátor váratlanul lemerül, a manikűr készletet tovább lehet használni a hálózati adapterrel. Legyen kezed és lábad gyönyörű és ápolt!
A manikűr és pedikűr kéz- és lábápolási kozmetikai eljárás, különös hangsúllyal a körömre és annak környékére. A fő cél a tiszta köröm, azok összehangolása és az elhalt bőr eltávolítása a környezetükből. Manikűrt és pedikűrt gyakran kínálnak speciális szépségszalonok és körömstúdiók. De egyre inkább, nők és férfiak egyaránt, jó minőségű eszközöket keresnek, amelyek segítik őket a tökéletes kéz- és lábkörömáplásban, amelyet otthon, kényelmesen végezhetnek. Ez a praktikus otthoni manikűr és pedikűr minden igényt kielégít!
Tulajdonságok:
Fejek száma:
10
Sebesség:
4 fokozat
Kialakitás:
Ergonomikus
Áramellátás:
Beépített akkumulátor 2 x 1.21 V 500 mAh
Tápellátás:
230 V, 50 Hz
Kimenet:
2,8 V 1,92 W
Töltés jelző:
Igen
Hálózati adapter:
Igen
Műanyag tárolódoboz:
Igen
Biztonsági osztály:
II.


 

 
 
 
 
Kód:  AEGPC001
Termékszám:  4038989114773
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20