Oldal frissítése

ADIDAS UEFA VIII BS Szett 400 ml

4,8 4 értékelés
3 290 Ft

ADIDAS UEFA VIII BS Szett 400 ml

Az ADIDAS UEFA VIII szett tusfürdőt és dezodort tartalmaz. A kiváló minőségű kozmetikai termékekből álló készletet azoknak a férfiaknak tervezték, akik nem félnek a kihívásoktól. Az Adidas ADIDAS ADIDAS UEFA VIII tusfürdő semleges pH-értékkel rendelkezik, és egyedülálló 2 az 1-ben formulájának köszönhetően hidratálja a bőrt, miközben táplálja a hajat. Az Adidas ADIDAS UEFA VIII dezodor spray az extrém sportok rajongói és az aktív életmódot folytató férfiak számára készült. Minden helyzetben száraz és friss érzést ad a bőrnek, anélkül, hogy foltot hagyna a ruhákon.

Az ADIDAS ADIDAS UEFA VIII ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Az ADIDAS UEFA VIII ajándékcsomag férfiaknak készült.
  • Csúcskategóriás termékek az aktív életmódot folytatók számára.
  • Az egyedülálló 2 az 1-ben formulának köszönhetően a tusfürdő hidratálja a bőrt, miközben táplálja a hajat.
  • A spray dezodor 48 órás védelmet nyújt és nem hagy foltot a ruhán.
  • Az Adidas dezodorral mindig száraznak és frissnek érzed a bőrödet.
  • Az ADIDAS UEFA VIII kollekciót ajánljuk minden aktív férfi számára.

Illat:
Fejillat: levendula, citrom, ibolya
Szívillat: zöld alma, cashmeran, muskotályzsálya
Alapjegy: vanília, moha, pacsuli

A csomag tartalma:
Dezodor spray 150 ml
Tusfürdő 250 ml

Összetétel

Tusfürdő gél: AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, GLICERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM/FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, MENTHOL, DISODIUM EDTA, LIMONENE, LINALOOL, POLIKVATERNIUM-7, COUMARIN. BUTÁN-IZOBUTÁN-PROPÁN, ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, PROPYLENE GLYCOL, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, COUMARIN, ALFA-IZOMETIL-IONON, HYDROXYCITRONELLAL, BHT, CITRAL, MENTHYL PCA, ETIL-MENTÁN-KARBOXAMID, MENTIL-LAKTÁT, VANILLYL-BUTIL-ÉTER.

Dezodoráló spray: BUTÁN-IZOBUTÁN-PROPÁN, CYCLOPENTASILOXANE, ALUMÍNIUM-KLÓRHIDRÁT, C12-15 ALKYL BENZOATE, PARFUM/FRAGRANCE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DIMETHICONE, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BENZIL-SZALICILÁT, CAESALPINIA SPINOSA GUMI, HIDROGÉNEZETT POLIDECÉN, CITRONELLOL, SORBITAN SESQUIOLEATE, ALFA-IZOMETIL-IONON, SZACHARÓZ-SZTEARÁT, GERANIOL, COUMARIN, SILICA, GOSSYPIUM HERBACEUM (GYAPOT) POR, BHT.

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Dezodor, Tusfürdő

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSDS1912
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616304174834
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20