Oldal frissítése

ADIDAS Fruity Rhythm Szett 225 ml

3,0 2 értékelés
4 890 Ft

ADIDAS Fruity Rhythm Szett 225 ml

Egy édes, gyümölcsös-virágos illat, amely ötvözi a nőiességet és a frissességet, ez az ADIDAS Fruity Rhythm női dezodor.A készletben egy testpermet és egy dezodoráló spray található.A lédús málna jegyei keverednek a ciklámen és az egzotikus szantálfa illatával egy dinamikus és stílusos nő számára kifejlesztett különleges illatban.Az ADIDAS Fruity Rhythm szett minden nőnek örömet okoz.

Az ADIDAS Fruity Rhythm Set főbb jellemzői

  • Az ADIDAS Fruity Rhythm illat a nőiességedet hangsúlyozza
  • A málna keveredik a ciklámen és az egzotikus szantálfa illatával
  • Alumínium sótól mentes
  • Az ADIDAS Fruity Rhythm szett egész nap frissen tart téged

A készlet tartalma:
Spray dezodor 150 ml
Testpermet 75 ml

Összetétel

Spray dezodor: ÖSSZETEVŐK: BUTÁN-IZOBUTÁN-PROPÁN, ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), PROPYLENE GLYCOL, TRIETHYL CITRATE, LINALOOL, FARNESOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL.
Dezodor: ALCOHOL DENAT., AQUA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM, TRIDECETH-9, PEG-5 ETIL-HEXANOÁT, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TRIETHYL CITRATE, LINALOOL, BISABOLOL, FARNESOL, LIMONENE, BENZOFENON-3, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, PROPYLENE GLYCOL, BHT, CI 17200, CI 19140, CI 42090.

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Dezodor

Űrtartalom

Űrtartalom 225 ml
Kód:  KSDS1913
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616304174957
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10