Oldal frissítése

ADIDAS After Shave Lotion 100 ml

5 4 értékelés
2 990 Ft

ADIDAS After Shave Lotion 100 ml

A borotválkozás után irritált és vörös bőrtől szenvedsz? Előzd meg az Adidas borotválkozás utáni testápolóval. A Cellular Active System technológia erősíti a bőr természetes védekezőképességét a környezet és a szabad gyökök ellen, amelyek idő előtti öregedést okozhatnak. A termék antioxidánsokkal és polifenolokkal dúsított természetes összetevők egyedülálló kombinációját tartalmazza. Az Adidas borotválkozás utáni balzsam tökéletes borotválkozást tesz lehetővé, puhítja és erősíti a bőrt anélkül, hogy megbontaná annak egyensúlyát. A hűsítő komplex azonnal felfrissíti a bőrt. Az Adidas After Shave Lotion normál bőrre alkalmas..

Az ADIDAS After Shave Lotion borotválkozás utáni balzsam legfontosabb jellemzői

  • Az Adidas After Shave Lotion megelőzi a borotválkozás utáni bőrirritációt
  • A Cellular Active System technológia erősíti a bőr természetes védekezőképességét
  • Antioxidánsokkal és polifenolokkal dúsított természetes összetevők egyedülálló kombinációját tartalmazza
  • A balzsam tökéletes borotválkozást tesz lehetővé, megnyugtatja és puhává varázsolja a bőrt
  • Az Adidas After Shave Lotion normál bőrre alkalmas


Összetétel

Aqua/Water/eau, Kukoricakeményítő módosítva, Glicerin, Triizosztearin, Etilhexil-metoxicinnamát, Phenoxyethanol, TriLaureth-4-foszfát, Parfum/Fragrance, Panthenol, Kapril/kaprikus triglicerid, Benzofenon-3, Allantoin, Carbomer, Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, Ethylhexylglycerin, Nátrium-hidroxid, Adansonia digitata magolaj, Coffea arabica (kávé) magolaj, Camellia sinensis levél kivonat, Tokoferol, BHT, Tokoferil-acetát.

Paraméterek

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  HOL752
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3412242030511
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10