Oldal frissítése

ACCENTRA Winter Spa Kézápoló

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ACCENTRA Winter Spa Kézápoló

Az ACCENTRA Winter Spa ajándékcsomag mosolyt csal az arcára mindenkinek, aki szereti ápolni a kezén lévő bőrt, és télen is szeretné magát egy minőségi gyógyfürdő ápolásával kényeztetni.A készletben összesen 2 termék található.Kézkrémet és körömreszelőt tartalmaz. Minden termék ápolja a kezek bőrét, és a friss fenyő és a téli bogyós gyümölcsök illatával ajándékozza meg.Az ajándékcsomag egy gyönyörű, fa alakú díszdobozban kapott helyet, így nem kell aggódnod a csomagolás miatt.Ha ajándékot keresel szeretteidnek, az ACCENTRA Winter Spa szett remek választás.

Az ACCENTRA Winter Spa kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Kozmetikai ajándékcsomag az ACCENTRA márkától
  • A Winter Spa szettben összesen 2 termék található
  • Kézkrémet és körömreszelőt tartalmaz
  • A termékek a friss fenyő és a téli bogyós gyümölcsök illatába burkolják a bőrt
  • A szett kiváló ajándék

Összetétel

Aqua (Water), Cetearil-alkohol, Ethylhexyl Palmitate, Palmitic Acid, Sztearinsav, Glicerin, PEG-100 Stearate, Gliceril-sztearát, Phenoxyethanol, Carbomer, Benzil-alkohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Isopropyl Myristate, Poliszorbát 60, Parfüm (Fragrance), Nátrium-hidroxid, Disodium EDTA Benzoic Acid, Szorbinsav, CI 14700 (FD&C Red No. 4), CI 19140 (FD&C Yellow No. 5)

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Kézkrém, Körömreszelő
Kód:  KSDS1947
Termékszám:  4015953660634
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20