Oldal frissítése

ACCENTRA Winter Magic Szett Testápoló és kötött sál

Leárazás -7 %
8 180 Ft 8 810 Ft

ACCENTRA Winter Magic Szett Testápoló és kötött sál

Az ACCENTRA Winter Magic kozmetikai ajándékcsomag mosolyt csal mindazok arcára, akik szeretik ápolni a bőrüket. A készletben testápolót és egy meleg kötött sálat találsz. A testápoló kényezteti a bőröd, és az édes vanília és pézsma illatába burkol Téged. A termékeket gyönyörű díszdobozban szállítjuk, így nem kell külön törni a fejedet a csomagolás miatt. Ha ajándékot keresel szeretteidnek, az ACCENTRA Winter Magic készlet remek választás.

Az ACCENTRA Winter Magic kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Kozmetikai csomag az ACCENTRA márkától
  • A Winter Magic készletben testápolót és egy meleg kötött sálat találsz
  • A termékek az édes vanília és pézsma illatába burkolnak
  • A csomag ajándéknak is kiváló

Összetétel

Aqua (Water), Cetearil-alkohol, Ethylhexyl Palmitate, Palmitic Acid, Sztearinsav, Glicerin, PEG-100 Stearate, Gliceril-sztearát, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol, Poliszorbát 60, Carbomer, Parfüm (Fragrance), Benzyl Salicylate Kumarin, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Nátrium-hidroxid, Disodium EDTA Benzoic Acid, Szorbinsav

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Testápoló
Kód:  KSDS1942
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4015953660498

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20