Oldal frissítése

ACCENTRA Winter Magic Fürdőszett fémdobozban

Leárazás -7 %
4 670 Ft 5 030 Ft

ACCENTRA Winter Magic Fürdőszett fémdobozban

Az ACCENTRA Winter Magic kozmetikai ajándékcsomag mosolyt csal mindazok arcára, akik szeretik ápolni a bőrüket. A készletben összesen 3 terméket találsz. Élvezd a tusfürdőt, a testápolót és a fürdősót, mindezt egy gyönyörű, arany masnival átkötött bádogdobozba csomagolva. A fürdés során minden termék kényezteti bőröd, és az édes vanília és pézsma illatába burkol Téged. Ha ajándékot keresel szeretteidnek, az ACCENTRA Winter Magic készlet remek választás.

Az ACCENTRA Winter Magic kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Kozmetikai csomag az ACCENTRA márkától
  • A Winter Magic készletben összesen 3 terméket találsz
  • Egy tusfürdő, egy testápoló és fürdősó vár rád
  • A termékeket egy praktikus dobozban szállítjuk
  • A termékek az édes vanília és pézsma illatába burkolnak
  • A csomag ajándéknak is kiváló

Összetétel

Zuhanyzselé / Duschgel: Aqua (Water), Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Cocamidpropyl Betaine, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol, Parfüm (Fragrance), Glycol Distearate, Disodium EDTA Benzoic Acid, Szorbinsav, Citromsav, CI 19140 (FD&C Yellow No. 5), CI 14700 (FD&C Red No. 4) Testápoló / Körperlotion: Aqua (Water), Cetearil-alkohol, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Sztearinsav, Poliszorbát 60, Gliceril-sztearát, Glicerin, Benzil-alkohol, Phenoxyethanol, Parfüm (Fragrance), Nátrium-hidroxid, Benzoic Acid, Szorbinsav Fürdőpezsgő / Badefizzer: Sodium Bicarbonate, Citromsav, Sodium Sulfate, Glicerin, Aqua (Water), Parfüm (illatszer)

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Fürdősó, Tusfürdő, Testápoló
Kód:  KSDS1940
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4015953644283
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20