Oldal frissítése

ACCENTRA Kis hercegek készlet fürdőzár

3 690 Ft

ACCENTRA Kis hercegek készlet fürdőzár

Örvendeztesd meg kislányaidat egy különleges kozmetikai ajándékkészlettel, amely egy hercegnői kastélymotívummal díszített varázslatos csomagolásban található. Az ACCENTRA Little Princes készlet két habfürdőt tartalmaz. Kényeztesd gyermekeidet egy vidám fürdőzéssel az epres sajttorta illatával. A flakonok gyönyörű díszdobozban kerülnek forgalomba, így minden kislánynak kedves ajándék.

Az ACCENTRA Little Princess ajándékcsomag legfőbb jellemzői gyermekeknek

  • ACCENTRA Little Princes ajándékcsomag két üveg habfürdőt tartalmaz
  • A termékeket egy gyönyörű, rózsaszín kastélymotívummal díszített díszdobozban tároljuk
  • Az ACCENTRA Little Princes készlet az epres sajttorta illatával örvendeztet meg mindenkit

Összetétel

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamide Methyl MEA, Glycol Distearate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Benzil-alkohol, Parfüm (Fragrance), Glicerin, Disodium EDTA Benzoic Acid, Szorbinsav, Sodium Benzoate, CI 14700 (FD&C Red No. 4), CI 17200 (D&C Red No. 33)

Paraméterek

Típus

Típus Gyerek

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 1 db
Csomag tartalma Habfürdő
Kód:  KSDS1997
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4015953685866

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05