Oldal frissítése

ACCENTRA Hello Winter Fürdőszett organza tasakban

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ACCENTRA Hello Winter Fürdőszett organza tasakban

Az ACCENTRA Hello Winter kozmetikai ajándékcsomag mosolyt csal mindazok arcára, akik szeretik ápolni a bőrüket, és télen egy wellness-szalon minőségű ápolással szeretnék kényeztetni magukat. A készletben összesen 2 termék található. A csomagban egy tusfürdő és egy testápoló vár rád.Fürdés közben és után mindenkét termék kényezteti bőröd, és a mézeskalács és az áfonya illatába burkol Téged. A termékeket egy gyönyörű organza zacskóban szállítjuk, így nem kell aggódnod a csomagolás miatt. Ha ajándékot keresel szeretteidnek, az ACCENTRA Hello Winter készlet remek választás.

Az ACCENTRA Hello Winter kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Kozmetikai csomag az ACCENTRA márkától
  • A Hello Winter készletben összesen 2 terméket találsz
  • Egy tusfürdő és egy testápoló vár rád
  • A termékek a mézeskalács és az áfonya illatába burkolnak
  • A szett kiváló ajándék

Összetétel

Zuhanyzselé / Duschgel: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamide Methyl MEA, Phenoxyethanol, Citromsav, Benzil-alkohol, Parfüm (Fragrance), Benzyl Benzoate, Glicerin, Disodium EDTA Benzoic Acid, Szorbinsav, Nátrium benzoát, CI 17200 (D&C Red No. 33), CI 14700 (FD&C Red No. 4) Testápoló / Körperlotion: Aqua (Water), Cetearil-alkohol, Ethylhexyl Palmitate, Palmitic Acid, Sztearinsav, Glicerin, PEG-100 Stearate, Gliceril-sztearát, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol, Poliszorbát 60, Carbomer, Parfüm (Fragrance), Benzyl Benzoate, Nátrium-hidroxid, Disodium EDTA Benzoic Acid, Szorbinsav, CI 19140 (FD&C Yellow No. 5), CI 14700 (FD&C Red No. 4)

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Tusfürdő, Testápoló
Kód:  KSDS1935
Termékszám:  4015953679674
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15