Oldal frissítése

A csecsemőtápszer Kendamil variációi

4,8 37 értékelés
5 190 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 5 190 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több csomag 4 750 Ft/csomag

A csecsemőtápszer Kendamil variációi

Adja meg gyermekének ízletes és minőségi ételét korai életkorától. A nagyon finom Kendamil szuszpenziók finom szerkezetűek, vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagodnak , így ideálisak, ha teljesen vagy részben abbahagyja a szoptatást. Egy praktikus kanál NUK-t is kaphat egy négy kilós variációhoz. Ajánlat banán, áfonya, rizs vagy zabpehely a kis határát. A kis kiszolgáló személy nem akar csak egy típusú zagyot az ajánlatnak köszönhetően, de 4 változatot ismeri. Ő elégedett lesz a teljes hasával, és Kendamil biztosan beleszeret.

A Kendamil csecsemőtápszer fő jellemzői

  • A szuszpenziókat fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagítják
  • A csecsemő szuszpenziók 4 hónapig alkalmasak
  • Változatok közé tartozik a banán, áfonya, rizs és zabpehely
  • Ezekhez a 4 réshez extra NUK kanál ingyenes

Finom banánszuszpenzió

A finoman ízesített, kellemes textúrájú banán-szuszpenzió kitűnő tejízzel rendelkezik és mentes a mesterséges festékektől, az aromáktól és a hozzáadott cukrotól. Nem tartalmaz glutént, tojást és alkalmas vegetáriánusok számára. A banán iszap ideális, ha a szoptatás teljes és alkalmas 4 hónapos korú gyermekek számára . Ez a zagy rizst, kukoricát és tojássárgáját, fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. A szuszpenzió kiváló minőségű választékkal rendelkezik, és természetesen előforduló gyümölcsöket, tejet és gabonaféléket tartalmaz.

Összetétel:
(20% tej), sovány tejpor (17%), maltodextrin, teljes tejpor (5%), szárított banán 33 g banánból (37%, rizs, kukorica, tejfehérje, pálmaolaj megújuló forrásokból, aromák, kalcium-karbonát, C-vitamin, cink-szulfát, E-vitamin, vas, B6-vitamin, tiamin B1, riboflavin (B2), folsav, D-vitamin,

Bordukova zabpehely

A táplálkozással tökéletesen kiegyensúlyozott hígtrágya 7 hónapos finom ízű és textúrájú gyermekek számára tejjel és áfonyával gazdagodik, és szoptatás után is alkalmas. Nem tartalmaz mesterséges festékeket és tartósítószereket. Éppen ellenkezőleg, tejjel, finom gyümölcsökkel gazdagodott és vegetáriánusok számára is alkalmas. A zagy zabpehely, liszt, fontos vitaminok, ásványi anyagok és szelektív gyümölcsöket tartalmaz. A zagy nem tartalmaz tojást és gluténmentes, és gyümölcsökből, tejből és gabonafélékből természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.

Összetétel:
zabpehely (33%), demineralizált tejsavófehérjepor (20% tej), szárított gyümölcsök (banán, áfonya (7g áfonya), fekete ribizli, sovány tejpor (12%), zabpehely (8%), megújuló pálmaolaj források, maltodextrin, tejfehérje, teljes tejpor (2%), árpa maláta kivonat, kalcium-karbonát, aroma, A-vitamin, niacin, cink-szulfát, E-vitamin, vas, B6-vitamin, tiamin (B1) A-vitamin, riboflavin (B2 ), folsav, D-vitamin

Nagyon finom rizs paszta

Nagyon finom textúrájú, alacsony só- és cukortartalmú hígtrágya mentes mesterséges színezékekről, aromákról és tartósítószerekről. Ugyanakkor nem tartalmaz glutént vagy tojást, és ideális a korai szoptatáshoz. Ez a nagyon ízletes 4 hónapos gyermekeknek megfelelő szelet fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagodik.

Összetétel:
Rizsliszt, kalcium-karbonát, C-vitamin, niacin, cink-szulfát, E-vitamin, vas, riboflavin (B2), B6-vitamin, tiamin (B1), A-, D- és B12-vitamin. Tarthat tejet.

Kiegyensúlyozott zabpehely

A finom krémes ízű szuszpenzió kifejezetten a szoptatás óta kifejlesztett időszakra alkalmas, és 4 hónapos korú gyermekek számára alkalmas. Zabpehely mentes mesterséges színezékekről, ízesítőkről és tartósítószerekről. Finom szerkezetű és alacsony sótartalmú. A cellulóz tojásmentes és vegetáriánusok számára alkalmas. Tejet és glutént és természetesen előforduló cukrot tartalmaz tejből és gabonafélékből. Ugyanakkor fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagodik.

Összetétel:
(24%), sovány tejpor, maltodextrin, megújuló forrásokból származó pálmaolaj, szárított teljes tej (4%), tejfehérje (38%), teljes tej (213 g / 100 g), malátakivonat, kalcium-karbonát, C-vitamin , niacin, cink-szulfát, E-vitamin, vas, B6-vitamin, tiamin (B1), A-vitamin, riboflavin (B2), folsav, D-vitamin és B12

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 480 g
A csomagban lévő darabok száma 4 db

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 4 hónapos kortól

Összetevők

Összetétel Tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, Szójamentes, Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, Hozzáadott cukor nélkül, Hozzáadott só nélkül, Pálmaolaj nélkül

Kása típusa

Kása típusa Zab, Rizs, Többfajta

Pép típusa

Típus Tejpor

Íz

Íz Banános, Áfonyás
Kód:  BABY7478
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5056000506962

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15