Oldal frissítése

MAX FACTOR Miracle Glow Duo Pro Illuminator 10 Light 11 g

Kiegészítők a termékhez

MAX FACTOR Miracle Glow Duo Pro Illuminator 10 Light 11 g

Csupán egyetlen termék és bőröd hibátlan, ragyogó és nyugodt lesz. A Max Factor Miracle Glow Duo korrektort tartalmaz, amely könnyen alkalmazható, és elfedi a bőr kisebb hiányosságait. A korrektoron kívül egy nagyszerű highlightert is tartalmaz, amely az arc természetes ragyogását segíti elő. A Miracle Glow Duo krémes textúrájának köszönhetően könnyedén kezelhető, és hibátlan megjelenés érhető el vele.

A Max Factor Miracle Glow Duo highlighter és korrektor legfőbb jellemzői

  • A Miracle Glow Duo korrektort és highlightert tartalmaz
  • A korrektor egységesíti a bőrt, és elfedi a hibákat
  • A highlighter friss, nyugodt megjelenést kölcsönöz a bőrnek
  • Mindkét Max Factor termék könnyen alkalmazható
  • Mind a korrektor, mind a highlighter könnyen rétegezhető

Árnyalat:
10 Light

Használat:
Alkalmazd a korrekort egy szivacs vagy ujjaid segítségével azokon a helyeken, ahol nagyobb fedésre van szükséged (pattanások, hegek, stb.), és a szem alatti karikákon. Ütögesd a highlightert olyan helyekre, amelyek természetesen visszaverik a fényt, például az arccsontokra és az orr tetejére.

Összetétel:
squalane, ppg-2 myristyl ether propionate, ethylhexyl hydroxystearate, triisocetyl citrate, petrolatum, phenyl trimethicone, candelilla cera/euphorbia cerifera (candelilla) wax/cire de candelilla, ozerkerite, copernicia cerifera cera/copernicia cerifera (carnauba) wax/cire de carnauba, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, tocopheryl acetate, ascorbyl palmitate, panax ginseng root extract, c10-18 triglycerides, propylparaben, helianthus annuus (sunflower) seed oil, tocopherol, bht, tin oxide, [may contain/peut contenir/+/-:mica, titanium dioxde (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), carmine (ci 75470)].



Kód:  DEKO3447a
Termékszám:  8005610615592

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15