Oldal frissítése

Mattel Fisher Price Mega Bloks - Sussie iskolabusz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Fisher Price Mega Bloks - Sussie iskolabusz

Végre egy busz a kislányok által kedvelt rózsaszín színben! Ez a Mega Bloks készlet egy iskolabuszt tartalmaz, melyet a kiváló női buszvezető, Sussie vezet. Sussie biztonságosan eljuttat téged az iskolába, ráadásul kedves mosolyának köszönhetően minden napod jól indul. A tanítás után pedig hazavisz ezzel a gyönyörű busszal, melyben különféle kalandok várnak rád. A busz teteje nyitható, így építőkockákat helyezhetsz bele, de a tetőre is ráépítheted őket.
A csomag tartalmaz egy női sofőrfigurát, Sussie-t, egy rózsaszín-lila buszt és hat darab First Builders színes építőkockát. A speciálisan kialakított kockákat a legkisebbek is ügyesen tudják használni. A szett kompatibilis a Mega Bloks First Builders termékekkel.
A készlet tartalma:

  • Sussie sofőrfigura
  • Busz
  • 6 db First Builders kocka

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 
Kód:  HRAa6695
Termékszám:  0065541804418

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15