Oldal frissítése

Mattel Barbie : Videójáték kaland - játékbeli barátnő

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie : Videójáték kaland - játékbeli barátnő

Barbie babával most egy fantasztikus világba csöppenhet, mely remek szórakozást ígér minden kislánynak. A minden szempontból tökéletes figura  garantáltan megörvendezteti a kalandvágyó kis hercegnőket. A baba Barbie egyik legjobb barátnője, akinek görkorcsolya versenyszerelése titkot rejt magában egy remek játék formájában!Legfontosabb Jellemzők


  • Igazi Barbie a Matteltől
  • Szórakoztató játék minden kis hölgynek
  • A baba játékot rejt magában
  • Szoknyája világít
  • Szórakoztató játék formájában teszteli a gyerekek memóriáját
  • Tökéletes, divatos szerelés
  • Remek kiegészítők, stílusban összeillő ruházattal

Szórakoztató játék

A tarka versenyszerelés szórakoztató játékot rejt magában, mely igazán próbára teszi a gyerekek memóriáját! A baba övén található gomb megnyomásával a baba szoknyája különböző színekben kezd el világítani. A feladat ennek a színkombinációnak és sorrendnek a megismétlése az övön elhelyezett, megfelelő színű gombok  segítségével. A játék az öt különböző nehézségi szintnek köszönhetően egyre összetettebbé és bonyolultabbá válik. Remek szórakozás, amely fejleszti a fantáziát, és egyben megdolgoztatja a memóriát is!

Tetőtől talpig rózsaszínben

Nemcsak Barbie fest mindig tökéletesen bájosan! Kis barátnője is szívesen visel rózsaszínt. Erre az alkalomra ő is rózsaszín miniszoknyát választott. Öltözetéhez tökéletesen illenek kiegészítői is - rózsaszínű térdvédőket és rózsaszínű görkorcsolyát visel, sőt még haja is rózsaszínű.

 

Abszolút biztonságos termék

 A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Márka és kiadás

Márka Barbie
Kód:  HRAif0501
Termékszám:  0887961365610
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20