Oldal frissítése

Mattel Barbie robogó

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Mattel Barbie robogó

Erre a klasszikus, időtlen vonalvezetésű robogóra minden Barbie babának szüksége van! Csak felpattan rá, és már kezdődhet is a kaland. A rózsaszín-sárga robogó soha nem megy ki a divatból, ráadásul igazi Barbie-s stílust képvisel. Barbie magával viheti az útra kiskutyáját is, aki kényelmesen utazhat a robogóra szerelt kosárban.    

Főbb jellemzők

  • Időtlen robogó rózsaszín és sárga színben
  • Barbie-s stílus
  • Elegáns ezüst kiegészítők
  • Van rajta egy kosár a kiskutya szállításához
  • Tartalmaz egy bukósisakot a baba számára
  • 3 éves kortól ajánlott

Időtlen robogó

Ez a trendi robogó fontos és hasznos kellék minden stílusos Barbie baba számára. A párnázott ülés és a rugalmas kerekek lehetővé teszik, hogy Barbie kényelmesen juthasson el bárhová, ahová csak szeretne. A kitámasztónak köszönhetően Barbie bárhol könnyen leállíthatja a robogót, és gyalog folytathatja az útját. A csomag egy bukósisakot is tartalmaz a baba számára a biztonságos utazáshoz. 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Márka és kiadás

Márka Barbie
Kód:  HRAif0517
Termékszám:  0887961376814
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15