Oldal frissítése

MATRIX Biolage ColorLast kondicionáló 1l

5 7 értékelés
11 790 Ft

MATRIX Biolage ColorLast kondicionáló 1l

A MATRIX Biolage ColorLast kondicionáló egyedülálló regeneráló termékként kezeli a festett vagy kémiailag kezelt hajat. Különleges összetétele egy orchidea virág kivonatot tartalmaz, amely védi a festett hajat a fakulástól. A termékben lévő hatóanyagok táplálják a hajat, hogy rugalmasságot és védelmet nyújtsanak. Ez az egyedülálló termék hosszú ideig védi a haját színének elhalványulása ellen.

Alkalmazza a kondicionálót nedves, mosott haján, dolgozza el a haj és fejbőr területén, 1-3 percig hagyja rajta, majd alaposan öblítse le. A kondicionáló alkalmazása után a haj lágyabb lesz, fokozza a fényét és színének mélységét. Kényeztesse haját egy minőségi termékkel, amely fényes, egészséges és szép megjelenést kölcsönöz!

Hatóanyagok:

Az orchidea virág kivonat segít fenntartani a színt.

Haj típus:

Festett hajhoz.

Használat:

Alkalmazza a kondicionálót nedves, mosott haján, dolgozza el a haj és fejbőr területén, 1-3 percig hagyja rajta, majd alaposan öblítse le.

Kiszerelés:

1000 ml

Összetétel:

Fenoxietanol, Parfüm / Illatanyag, Lauryl PEG / PPG-18/18 Methikon, Limonene, Chlorhexidine Digluconate, Dodecene, Poloxamer 407 Citromsav, Hexyl Cinnamal, Coumarin Linalool Butylphenyl Methylpropional Benzyl Alkohol Benzophenone 4 Hydroxycitronellal Amyl Cinnamal, Orchis Mascula Extract

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Matrix
Modellsorozat Biolage ColorLast

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Típus

Termék típusa Kondicionáló

Típus

Termék típus Kondicionáló
Kód:  KSVL2231
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630736368

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05