Oldal frissítése

MasterLock X031ML Kompakt, zárható, masszív széf

33 690 Ft

MasterLock X031ML Kompakt, zárható, masszív széf

Olcsó, de megbízható megoldást keresel kevés pénz, dokumentumok vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf az ideális választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb termék a(z) MasterLock X031ML Kompakt, zárható, masszív széf otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. Szabadon elhelyezheted a helyiségben, mivelhogy nem igényel rögzítést. Így nem kell bajlódnod a fúrással. A széf abban különbözik a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, illetve ez semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása és kinyitása kulccsal történik. Így nem fog megesni az, hogy elfelejted a kódot. A(z) MasterLock X031ML Kompakt, zárható, masszív széf széf fekete színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) MasterLock X031ML Kompakt, zárható, masszív széf legfontosabb paraméterei

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A(z) MasterLock X031ML Kompakt, zárható, masszív széf széf kinyitása kulcs segítségével valósul meg
  • Szabadon elhelyezheted a helyiségben, mivelhogy nem igényel rögzítést
  • Térfogat: 9 l

A(z) MasterLock X031ML Kompakt, zárható, masszív széf széf további jellemzői

Vásárlás előtt fontos tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei révén a(z) MasterLock X031ML Kompakt, zárható, masszív széf a kis széfek csoportjába tartozik. Ennek a típusnak a külső méretei 16,7 × 26,4 × 29 cm. Belső méretei pedig 16,3 × 28,6 × 21,3 cm. A(z) MASTER LOCK márkájú széf tömege 4,4 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez az adat elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A tárgyak raktározásához 9 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba, Padlóra, Bútorra, Szabadon álló
Űrtartalom 9 l
Zár Kulcs

Külső méretek

Külső magasság 16,7 cm
Külső mélység 29 cm
Külső szélesség 26,4 cm
Tömeg 4,4 kg

Belső méretek

Belső magasság 16,3 cm
Belső szélesség 28,6 cm
Belső mélység 21,3 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  SAFEH059
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  X031ML

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05